Rychlost.cz Fórum Síťový hardware OvisLink WL-1000UR

OvisLink WL-1000UR

OvisLink WL-1000UR

Síťový hardware
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Tak jsem si koupil OvisLink WL-1000UR, mám doma 2 kompy, chci si je tím propojit a později dát nazdílet net. Poví mi někdo nějaký zkušennosti. Zjistil jsem, že je tam spoustu věcí kerým jakž takž rozumím, ale nechápu co s tím a k čemu to je dobrý.. :oops: :shock: :P

od smazáno

No problem, nastaveni nech pro zacatek prednastavene, pak dle potreby. Tiskarnu na USB jsem jeste nerozebehl, ale tam to bude tiskarnou. Provozuju to 4. mesic.

od smazáno

oukej... zatím to funguje... tiskárnu mám zatím přez paralel, ale net občas hapruje.. malilinko... hlavně při testu rychlosti se to hejbe nahoru a dolu a výsledek je tím o 1/3 menší, pokud něco stahuju, tak to jde nakonec naplno. Na síťovce net šel porád na 100%... Napadá mne fantazie, zdali by na USB port šel napojit HDD... asi by musel bejt jinej systém v 1000UR :P ...

jO... Mám v síti 2 kompy a ten jeden vidím a tahám z něho, ale na druhým kompu nevidím ten první.. podivné...

od smazáno

<fieldset><legend>Mis</legend>No problem, nastaveni nech pro zacatek prednastavene, pak dle potreby. Tiskarnu na USB jsem jeste nerozebehl, ale tam to bude tiskarnou. Provozuju to 4. mesic.</fieldset>

mimo misu, frajere.

od smazáno

<fieldset><legend>preclik_75(volnycz)</legend>oukej... zatím to funguje... tiskárnu mám zatím přez paralel, ale net občas hapruje.. malilinko... hlavně při testu rychlosti se to hejbe nahoru a dolu a výsledek je tím o 1/3 menší, pokud něco stahuju, tak to jde nakonec naplno. Na síťovce net šel porád na 100%... Napadá mne fantazie, zdali by na USB port šel napojit HDD... asi by musel bejt jinej systém v 1000UR :P ...

jO... Mám v síti 2 kompy a ten jeden vidím a tahám z něho, ale na druhým kompu nevidím ten první.. podivné...</fieldset>

je jasny kdyz tam mas na jednu IPnu dva comply tak bude rychlost na kazdym u pulku mensi

od MMike

<fieldset><legend>Anonymous</legend><fieldset><legend>preclik_75(volnycz)</legend>oukej... zatím to funguje... tiskárnu mám zatím přez paralel, ale net občas hapruje.. malilinko... hlavně při testu rychlosti se to hejbe nahoru a dolu a výsledek je tím o 1/3 menší, pokud něco stahuju, tak to jde nakonec naplno. Na síťovce net šel porád na 100%... Napadá mne fantazie, zdali by na USB port šel napojit HDD... asi by musel bejt jinej systém v 1000UR :P ...

jO... Mám v síti 2 kompy a ten jeden vidím a tahám z něho, ale na druhým kompu nevidím ten první.. podivné...</fieldset>

je jasny kdyz tam mas na jednu IPnu dva comply tak bude rychlost na kazdym u pulku mensi</fieldset>

coze ? :lol: si delas kozy ne :lol:

Osobne mam na 512 tce 2 PC a ze by se me jen v routeru rychlost ihned sama delila..no to teda nevim ze by se delo protoze na obou PC - jasny ze ne na obou zaraz ve stejny okamzik :P to vali na max.tudiz 512k...

rychlost se deli pokud obe ci vic pc sosa to uz je ale o necem jinym...

MMike 8)

od smazáno

jj, tak tak, na svým SMC Baricadě mám 4 pc a na 1M lajně mi všechny jedou 1M a je samozřejmý ,že teprve pokud víc počítačů stahuje, tak to začíná dělit...

od preclik_75

<fieldset><legend>MMike</legend><fieldset><legend>Anonymous</legend><fieldset><legend>preclik_75(volnycz)</legend>oukej... zatím to funguje... tiskárnu mám zatím přez paralel, ale net občas hapruje.. malilinko... hlavně při testu rychlosti se to hejbe nahoru a dolu a výsledek je tím o 1/3 menší, pokud něco stahuju, tak to jde nakonec naplno. Na síťovce net šel porád na 100%... Napadá mne fantazie, zdali by na USB port šel napojit HDD... asi by musel bejt jinej systém v 1000UR :P ...

je jasny kdyz tam mas na jednu IPnu dva comply tak bude rychlost na kazdym u pulku mensi</fieldset>

coze ? :lol: si delas kozy ne :lol:

Osobne mam na 512 tce 2 PC a ze by se me jen v routeru rychlost ihned sama delila..no to teda nevim ze by se delo protoze na obou PC - jasny ze ne na obou zaraz ve stejny okamzik :P to vali na max.tudiz 512k...

rychlost se deli pokud obe ci vic pc sosa to uz je ale o necem jinym...

MMike 8)</fieldset>

Asi tak. Při měření rychlosti mám zapnut jen jeden počítač. No a pokud mám oba, tak se dělí rychlost, a to tak že jeden jede naplno pokud druhej nejede... prostě jedno &quot;pásmo&quot; pro oba (možná jsem to formuloval divně...). Provider umožňuje připojení dalšího počítače a pak se to dá &quot;prý&quot; rozdělit a každý má svou rychlost.

Jinak odpusťte LAMě jako já. NO... škoda, že tam nejde napojit ten USB HDD 8) .

od smazáno

Jak jsem viděl tak se zabýváte i připojením HDD k routeru, snad vás uspokojí když řeknu, že to nejde a zkoušel jsem to jak s flash tak s klasickým externím HDD, jde o to, že by jste mu museli přdělit určitou adresu, na kterou se budou data zapisovat/číst. A to vše se dělá ve Win/Lin podobně jako připojení tiskárny na USB, leda připojit HDD na síťový konektro jako PC ale na to jepotřeba krapet dražší box...

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.