Rychlost.cz Fórum Síťový hardware Problémy s připojením

Problémy s připojením

Problémy s připojením

Síťový hardware
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Zdravím,

prosím o radu někoho zkušeného, sám jsem v tomto směru spíše amatér. Můj známí vlastní modem připojený přes USB. Má připojení ADSL. A teď ten problém: modem normálně vytočí číslo a při pohledu na připojení je viděť že se vyměňují pakety, ale nejde načíst žádná stánka ani nefunguje ICQ. Zkoušel jsem přeinstalovat všechny ovladače a nic.

Předem děkuji za radu.

od smazáno

A co viry? Máme? Už jsem na podobné narazil. Blokovaly jakékoli načítání stránek, ačkoli byl počítač řádně připojen k internetu. V momentě kdy jsem ukončil procesy které nebyly nezbytně nutné k běhu OS, tak vše náhle začalo fungovat. -Také firewall, pokud je nějaký nainstalovaný, pokud není špatně nakonfigurován (zkusit vypnout).

od smazáno

<fieldset><legend>Pipik</legend>A co viry? Máme? Už jsem na podobné narazil. Blokovaly jakékoli načítání stránek, ačkoli byl počítač řádně připojen k internetu. V momentě kdy jsem ukončil procesy které nebyly nezbytně nutné k běhu OS, tak vše náhle začalo fungovat. -Také firewall, pokud je nějaký nainstalovaný, pokud není špatně nakonfigurován (zkusit vypnout).</fieldset>

No celé to bylo asi takhle: volal mi ten známí že se mu všechny hry a programy pořád minimaluzují a že mu nejde internet. Po kontrole jeho počítače pomocí AVG jsem zjistil, že tam má asi 60 virů. Všechny viry jsem pomocí AVG vyléčil, odstranilo se to minimalizování,ale net nešel pořád. Tak jsem si říkal že je tam ještě třeba něco, co AVG nenajde a proto jsem zformátoval celý disc a znovu nainstaloval Win. Ale problém se tím neodstranil. Není možné že tam ještě mohl nějaký vir zůstat i přes formátování? Firewall jsem také zkoušel vypnout.

Jinak díky za odpověď.

od smazáno

Toto rad dela vir s nazvem Sasser/ ruzne modifikace. Znepristupni pripojeni internetu tim, ze stale odesila na ruzne ip adresy pakety a to rychlosti az 5000/s. Zjistil jsem to tak, ze jsem si stahnul exe aplikaci tcpview. Byly 2 moznosti jak to vyresit 1: instalace antiviru NOD32, dle meho nazoru jednicka, 2: probrat radne aplikace po spusteni a vycistit. D.

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.