Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Je usmevny pozorovat, jak se zde neustale handrkuji tri nejvetsi rivalove CAPENET <> STARNET <> BEZDREVNET. Jednou napise prispevek v prevleku bezneho uzivatele jeden, pak zase druhy ... a treti. Jeden pouziva a obhajuje technologii trango, druhy motorolu, treti prevesy...

Mozna by bylo dobry tady uvest pro "kolemjdouci", ze se lze v CB pripojit i prostrednictvim jinych poskytovatelu nez tech trech uvedenych a mozna se tak vyhnout pripadnym problemum v podobe padajiciho nebo nefunkcniho pripojeni, kolisanim a ruznemu snizovani rychlosti pripojeni, vydiranim pri odstoupenim od smlouvy a podobnym praktikam.

Pokud mate chut vyzkouset i jine poskytovatele, zde jsou odkazy:

www.inet4.cz www.ipex.cz www.sixtynet.cz www.globalsite.cz www.termsnet.cz www.transnet.cz

od smazáno

ale ze nekdo Bezdrevnet zaradil mezi tri nejvetsi poskytovatele v CB mne velice tesi :) Oleeee ... za rok fungovani jeden ze tri nejvetsich v CB :) Za dalsi rok budeme vsichni GOGO :)))) Tom

od smazáno

<fieldset><legend>OMAR</legend>Je usmevny pozorovat, jak se zde neustale handrkuji tri nejvetsi rivalove CAPENET &lt;&gt; STARNET &lt;&gt; BEZDREVNET. Jednou napise prispevek v prevleku bezneho uzivatele jeden, pak zase druhy ... a treti. Jeden pouziva a obhajuje technologii trango, druhy motorolu, treti prevesy...

Mozna by bylo dobry tady uvest pro &quot;kolemjdouci&quot;, ze se lze v CB pripojit i prostrednictvim jinych poskytovatelu nez tech trech uvedenych a mozna se tak vyhnout pripadnym problemum v podobe padajiciho nebo nefunkcniho pripojeni, kolisanim a ruznemu snizovani rychlosti pripojeni, vydiranim pri odstoupenim od smlouvy a podobnym praktikam.

www.inet4.cz www.ipex.cz www.sixtynet.cz www.globalsite.cz www.termsnet.cz www.transnet.cz</fieldset>

Jo, dobrej seznam, jeden je pred krachem, druhej to zapichnul, treti prej rok nebude rozvijet sit (to jsem zvedav :)), dalsi ma konektivitu od starnetu a dalsi jsou s cenama totalne mimo. Vybornej seznam :). Ono to teda pak stejne vypada, ze si musis vybrat z tech trech... Jenze me se ted libi to sestimego a to mi nikdo jinej nez starnet neda :-).

od smazáno

<fieldset><legend>OMAR:12.03.2006 01:09</legend>Je usmevny pozorovat, jak se zde neustale handrkuji tri nejvetsi rivalove CAPENET &lt;&gt; STARNET &lt;&gt; BEZDREVNET. Jednou napise prispevek v prevleku bezneho uzivatele jeden, pak zase druhy ... a treti. Jeden pouziva a obhajuje technologii trango, druhy motorolu, treti prevesy...

Mozna by bylo dobry tady uvest pro &quot;kolemjdouci&quot;, ze se lze v CB pripojit i prostrednictvim jinych poskytovatelu nez tech trech uvedenych a mozna se tak vyhnout pripadnym problemum v podobe padajiciho nebo nefunkcniho pripojeni, kolisanim a ruznemu snizovani rychlosti pripojeni, vydiranim pri odstoupenim od smlouvy a podobnym praktikam.

www.inet4.cz www.ipex.cz www.sixtynet.cz www.globalsite.cz www.termsnet.cz www.transnet.cz</fieldset>

Já jsem se Starnetem maximálně spokojený. Před rokem jsem si objednal 1Mb linku, kterou mi sami zvedli na 1,5Mb. Pak jsem si zaplatil 2mB, dneska z něj udělali 6144/6144. Mám jednoho dobrýho kamaráda, kterej dal přednost Bezdrevnetu, dneska by to už neudělal. Pokud tu někdo tvrdí, že Bezdrev je lepší, tak neví, co mluví. U nich máte ve smlouvě, že pokud rychlost není méně než asi 128kb, stále je to dle pravidel a nikde se nedovoláte, i když slibují min.1,5Mb, navíc ve smlouvě má agregaci, pokud se u nich v domě připojí víc lidí, skáče hlavou proti zdi. Navíc se tam Upload a Download sčítají, takže pokud necháte např. na torrentu puštěný upload, klesne vám rychlost downloadu poté, co pustíte 2GB, nebo stáhnete a pustíte dohromady 2GB. U Starnetu se to počítá zvlášť. Stahuju celkem dost dat, teď jsem to jen tak zkusil - 9,58MB staženo za 14s, průměrná rychlost 701kb. A když mi rychlost klesne, jede to stejně 350kb a to na běžný prohlížení úplně stačí. Navíc, pokud srovnám ceny, vychází Starnet daleko nejlíp v poměru rychlost-cena. Co se týče řešení problémů, někdy to trvalo i dva dny, ale vždycky se mi někdo ozval a problém se vyřešil. Navíc, pokud vím, budou se zase zvedat rychlosti, měli by mít 6, 8 a 10mB, datový základ na 24 h se také zvedne. Až tohle dokáže jiný provider, uvidíme... Co se týče uvedených providerů, s cenama jsou úplně, ale úplně MIMO.

od smazáno

<fieldset><legend>Mikee33:25.11.2006 15:11</legend><fieldset><legend>OMAR:12.03.2006 01:09</legend>Je usmevny pozorovat, jak se zde neustale handrkuji tri nejvetsi rivalove CAPENET &lt;&gt; STARNET &lt;&gt; BEZDREVNET. Jednou napise prispevek v prevleku bezneho uzivatele jeden, pak zase druhy ... a treti. Jeden pouziva a obhajuje technologii trango, druhy motorolu, treti prevesy...

Já jsem se Starnetem maximálně spokojený. Před rokem jsem si objednal 1Mb linku, kterou mi sami zvedli na 1,5Mb. Pak jsem si zaplatil 2mB, dneska z něj udělali 6144/6144. Mám jednoho dobrýho kamaráda, kterej dal přednost Bezdrevnetu, dneska by to už neudělal. Pokud tu někdo tvrdí, že Bezdrev je lepší, tak neví, co mluví. U nich máte ve smlouvě, že pokud rychlost není méně než asi 128kb, stále je to dle pravidel a nikde se nedovoláte, i když slibují min.1,5Mb, navíc ve smlouvě má agregaci, pokud se u nich v domě připojí víc lidí, skáče hlavou proti zdi. Navíc se tam Upload a Download sčítají, takže pokud necháte např. na torrentu puštěný upload, klesne vám rychlost downloadu poté, co pustíte 2GB, nebo stáhnete a pustíte dohromady 2GB. U Starnetu se to počítá zvlášť. Stahuju celkem dost dat, teď jsem to jen tak zkusil - 9,58MB staženo za 14s, průměrná rychlost 701kb. A když mi rychlost klesne, jede to stejně 350kb a to na běžný prohlížení úplně stačí. Navíc, pokud srovnám ceny, vychází Starnet daleko nejlíp v poměru rychlost-cena. Co se týče řešení problémů, někdy to trvalo i dva dny, ale vždycky se mi někdo ozval a problém se vyřešil. Navíc, pokud vím, budou se zase zvedat rychlosti, měli by mít 6, 8 a 10mB, datový základ na 24 h se také zvedne. Až tohle dokáže jiný provider, uvidíme... Co se týče uvedených providerů, s cenama jsou úplně, ale úplně MIMO.</fieldset>

Ehm, tady asi nekdo moc povida od piva, . . . ze by Starnet sam osobne? No jasne ze jo, zapomneli do tohodle clanku napsat, ze na svoje na koleně vyráběný starboxy prohlasili, že to je vyslouzile zarizeni, přičemž ho montovali jako spicku pred rokem... Nejsou schopni dorucovat faktury a kdyz jo tak mimo zdanitelne obdobi. Co se tyka velke rychlosti tak mi reknete k cemu je vam 6,8 a 10mB kdyz mate datove omezeni? Bezne nacitani internetovych stranek neni vubec o desetimegu a uzivatel vyuzije podle me mene jak 128kbps, kdyz nestahuje nijak extremne. Ale na to mate vlastne ty sve FOPy, coz jsou datova omezeni, ze? :-) Nezvedani telefonu svym zakaznikum i potencionalnim zákaznikum, to neni moc dobra prezentace, hosi! A kdyz uz se prijedete konecne podivat, jestli by slo na miste zprovoznit internet, tak v desti ani pro jistotu nelezete na strechu, abyste nahodou nespadli...:) Je pravda, ze Starnet tu byl jako jeden z prvnich ale neznamena ze nabizi jen to nejlepsi, co tu muze byt! A lidi, co znam uz na Starnet znacne nadavaji... Jen jeste zminka pro lidi, ktery si mysli, ze jim nejaka firma nabizi neagregovanou linku. Lidi, proberte se, zkuste si poptat nektere dodavatele, za kolik vam daji neagregovane mego!!! Za tri stovky mesicne asi tezko, z ceho by asi poskytovatele vydelavali?

Tak cao:-)

od smazáno

64,06 kbit/s TO neplatim piste co chcete stejnak senic nedeje

od smazáno

Chtel bych zjistit, jestli v Praze neni nakej Provider co by mi dal net kolem 10-30 MBit Download/upload, ping max 8.5 ms jako v Bratislave jedna nejmenovana firma a kolem tisicovky max. 2000,

Na slovaci pokud sit vypadne tak za kazdou hodinu mi odpusti stovku z faktury.

Platim 1800 Sk

agregace je sice 1:8, ale nikdo jinej to pripojeni skoro nevyuziva tak ho mam cely pro sebe, zadny FUP, jenom upozorneni ze stahnuti 250 GB za den je trochu bezohledne, no ale prespaval u mne kamos tak jsme si trosku pohrali na DCcku no.

od smazáno

Nemá někdo přehled v poskytovatelých netu,jako který by byl výhodný z hlediska rychlosti připojení a na měsíční plabty ??? Nejlépe pokud možno v Pardubické kraji - ( na typu připojení mi až zas tak nezáleží a přes TŘEBA pevnou linku rozhodně nechci ). Budu rád když mi někdo odpoví

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.