od kokoska příspěvků: 4 IP: (zobrazit) | Dobrý den. Mám asi týden Internet expres od Čt a modem s routerem XAVi X8122r (4xEth). Do routeru mám zapojeny dva PC. Internet běží na obou dobře, ale vzájemné sdílení jede jen rychlostí asi 15kbs :( Mám něco špatně nastaveno v routeru nebo je ta rychlost normální a musím přikoupit ještě nějaký HW? Myslel jsem, že router stačí a žadný HUB nebo tak něco už nebudu potřebovat. Moc tomu nerozumím, mohl byste mi někdo poradit? Diky |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>kokoska</legend>Dobrý den. Mám asi týden Internet expres od Čt a modem s routerem XAVi X8122r (4xEth). Do routeru mám zapojeny dva PC. Internet běží na obou dobře, ale vzájemné sdílení jede jen rychlostí asi 15kbs :( Mám něco špatně nastaveno v routeru nebo je ta rychlost normální a musím přikoupit ještě nějaký HW? Myslel jsem, že router stačí a žadný HUB nebo tak něco už nebudu potřebovat. Moc tomu nerozumím, mohl byste mi někdo poradit? Diky</fieldset> Ten xavi ma v sobe swtich o rychlosti 100Mb takze by to melo valit. Tohle je dost divny. Snad poradi nekdo zkusenejsi |
---|---|
od kokoska příspěvků: 4 IP: (zobrazit) | Uz jsem z toho na mrtvici. Mořím se s tím už 3 dny a pořád stejné. Nevím si s tím rady. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Nevim,mam ten stejny modem a stejne asi zapojene,taky dva PC a prenos po siti vali bez problemu....... |
---|---|
od kokoska příspěvků: 4 IP: (zobrazit) | Nastavoval jste v modemu něco? Nebo jste jen nastavil přihlašování na ADSL a zbytek nechal tak jak je "z výroby"? |
---|---|