Strana:1 2
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Díky za rady.Budu muset vyzkoušet ten prográmek.Pro upřesnění:nemůžu odeslat ani poštu na Volný,kde mám starý účet.Když nastavým odchozí poštu

na smtp.iol.cz tak to po odeslání jenom blikne,ani se nesnaží připojovat.Při nastavení na starý účet tak chvilku pracuje a pak vypíše chybu.

No uvidíme.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Mám D-Link DSL-G664T a ze začátku mi to taky neběželo - rychlost to ukazovalo a psalo to že je to i připojené. Problém byl na straně Telecomu, jelikož nepřidělili IP adresu.

Teď mám ale jiný problém, po výpadku cca 30 sekund uz net nenaběhl a nesvítí ani kontrolka ADSL. Setkal se někdo s tímto problémem? U Telecomu jsou neschopní a neřekli mi nic. Jestli je to vada toho routeru, neměla by kontrolka ADSL svítít i na jiné telefonní přípojce, kde ale ADSL není zařízené (pro kontrolu). Díky

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Musím souhlasit že na talecomu jsou neschopní , mám od nich linku půl roku a od začátku jsou jen problémy, nejdřív poslali špatná udaje pro přihlašování pak věčné výpadky nakonec špatné přidělování IP a rychlost je zhruba o čtvrtku menší než má bejt . Pokud to náhodou běží bez problému déle jak 24 hodin je to uspěch ale bohužel smlouva na neschopnost je na 12 měsícu , už takovou hovadinu neudělám že budu brát něco od ČT (O2) :( Služby mám v reklamaci snad NON-STOP ale začne se něco dít až po urgování a pokaždé mě řeknou že netuší čím to je ale že se to snad spravý ... už toho mám docela dost a stříhám metr a modlím se ať ten závazek už skončí ... a to jsem radši pominul zázračné faktury , to je věc ůplně jiná tam jsou bez chybi akorád ůčtujou to co nefunguje popřípadě co nemám ale aspoň nemají problém z výpočtama (sčítat jim docela jde )

 
Strana:1 2
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.