od x-rated příspěvků: 202 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 861/617 Poskytovatel: Centrio | tak sem po čase udělal test u konkurence bez flashe a v edgi celkem dobrý, i když o 7 Mb/s menší upload, za to ve firefoxu a chromu se mi test vůbec nepustí :/ fórum o připojení k internetu -> internetforum.cz |
---|---|
od adam moderátor Rychlost (Mbits): 17,9/5,13 Poskytovatel: Bartanet | Tak jsem nahodil ukládání statistik podpory nových technologií u uživatelů rychlosti. Uvidím zda je dobrá podpora websockets (na které už testovací knihovny mám - zatím se zdá že proxy tomu dělá problémy). Flashe se úplně zbavím, ale to jeslti tam ten test downloadu bude vyšší pochybuju. Anketa zde http://rychlost.cz/forum/tema/2924/ budu rád když se zapojíte |
---|---|
od adam moderátor Rychlost (Mbits): 17,9/5,10 Poskytovatel: Bartanet | Takže podpora technologií po jednom dnu: ajax včetně cross site cca 96%. Websockets (na lepší odezvu) na bežném HTTP portu 93%. Takže novej tester bude počítat s tímto, nekompabitilní budou přesměrování. Ale stále tu je otázka jak to vyhodnocovat a zpracovat. Viz anketa. |
---|---|
od x-rated příspěvků: 202 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 861/617 Poskytovatel: Centrio | tak to udělej podle nejmenovaný velký konkurence :D čim podobnější, tim lepší, jinak nevim, jak hlasovat, přijdou mi ty možnosti nějaký komplikovaný a k velkýmu zamejšlení hlavně aby to jelo v chromu, firefoxu a edgi, opera by byla taky ještě fajn a safari jako bonus taky kašlat na nějakej explorer, tam nefunguje nic a nikdo tam už nic nedodělá fórum o připojení k internetu -> internetforum.cz |
---|---|
od adam moderátor Rychlost (Mbits): 17,9/5,10 Poskytovatel: Bartanet | takze ping delit 2 :) a upload s moznosti obcasneho nadhodnoceni :) u toho pingu to vidim realne ze udelam x testu a x srovnani mezi pingem z konzole a pingem pres websockets a zjistim mozny koeficient deleni napr kdyz na websockets mam 17ms, tak na konzoli mam 10ms, takze bych vseobecne mohl delit 1.7 ale u vyssich pingu muze byt koeficient mensi (blizici se vice 1) |
---|---|