od speeddell příspěvků: 6 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 68,5/6,96 Poskytovatel: Nej TV | zajimave ze nikoho nenapadl vadny HDD si nainstaluj a uvidis /ne ze by to byl 100% test, ale precte hodnoty zapsane v disku jestli nejsou nejake chyby/ |
---|---|
od amenkamen příspěvků: 9 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 5,76/20,6 | a jak mám otevřít ten bios? http://jpeg.cz/images/2015/05/25/HqZga.png |
---|---|
od adam moderátor Rychlost (Mbits): 17,6/4,94 Poskytovatel: Bartanet | Při spouštění počítače (v první sekundě) bud klávesa F1, DEL, či ESC. Bývá dle výrobce desky. |
---|---|
od amenkamen příspěvků: 9 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 5,76/20,6 | v tom biosu (já už mám uefi) to vše píše anglicky, takže se v tom nevyznám kromě pár jednoduchých slovíček Norton už delší dobu upozorňuje na vyšší využití disku |
---|---|
od anders příspěvků: 421 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 33,9/26,2 Poskytovatel: JaroNet | Tak s uefi na dálku neporadím, to vyšší využití disku.. Nemáš nainstalovaný Avast? Poslední verze dávají disku dost zabrat.. |
---|---|
od speeddell příspěvků: 6 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 66,0/6,96 Poskytovatel: Nej TV | hodnoty jsou OK, ono totiz muzete jeste zkusit zdali disk nema nejake chyby na to je crystaldiskinfo ... on kdyby byl spomalenej kvuli vade tak ty hodnoty jsou niz o dost... i kdyz ne vzdy 100% funguje, uz jsem mel i vadny disk ktery pri vsech testech OK a stejne dokud se nevymenil tak to zlobilo, ale je to ojedineli pripad... spise bych videl v nejakem spatnem SW nainstalovanem... urcite bych zkusil vselijake ochrany a antiviry alespon docasne deaktivoval zdali bude problem pretrvavat... |
---|---|
od amenkamen příspěvků: 9 IP: (zobrazit) Rychlost (Mbits): 5,76/20,6 | Avast nemam jen Norton a upozorňuje to když jsem na googlu a někdy to taky upozorňuje na vyšší využití procesoru. |
---|---|