Rychlost.cz Fórum Všeobecná diskuze o různych typech připojení ADSL ob Bluetone - jak na Aktiv ?

ADSL ob Bluetone - jak na Aktiv ?

ADSL ob Bluetone - jak na Aktiv ?

Všeobecná diskuze o různych typech připojení
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Ahojky,

poradte pls jak s ADSL od Bluetone nastavit aktiv ? Mam pevnou verejnou IP, takze by to melo jit, jen nevim jak. Na netu jsem nasla jen navod na telekom kde se v natu nastavuji porty. Web rozhrani co mam k dispozici ja ale vypada uplne jinak. Taky mi ta linka neustale pada - to je normalni ? Doted sem mela UPC a utekla sem kvuli FUP - zatim si teda pripadam jak z deste pod okap. Jake mate zkusenosti s timto pripojenim ?

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

<fieldset><legend>Zabka</legend>Ahojky,

poradte pls jak s ADSL od Bluetone nastavit aktiv ? Mam pevnou verejnou IP, takze by to melo jit, jen nevim jak. Na netu jsem nasla jen navod na telekom kde se v natu nastavuji porty. Web rozhrani co mam k dispozici ja ale vypada uplne jinak. Taky mi ta linka neustale pada - to je normalni ? Doted sem mela UPC a utekla sem kvuli FUP - zatim si teda pripadam jak z deste pod okap. Jake mate zkusenosti s timto pripojenim ?</fieldset>

To holt musíš něco vědět o PC když chceš něco nastavit, a to druhy (za málo peněz málo muziky :-)

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

<fieldset><legend>Anonymous</legend>

To holt musíš něco vědět o PC když chceš něco nastavit, a to druhy (za málo peněz málo muziky :-)</fieldset>

Mno nastesti se po netu pohybuji lide, kteri vedi, chteji a umi poradit - narozdil od lidi tveho typu kteri umi jen naprazdno placat klavesama.

Jinak kdybyste nekdo resil podobny problem tak na aktiv pomuze u modemu cellpipe presmerovani provozu za modem na PC (NAT - nove pravidlo, rule flavor - BIMAP, ppp-0,interni IP, verejna IP) nebo namapovani jednotlivych portu (zdlouhave a nutne pro kazdy program zvlast)

Na padani linky upraveni nastaveni modemu - skvely navod tady http://cellpipe.wz.cz/blog/2004/08/jak-emuleedonkey-doke-zamstnat-router.html

Od te doby mi vse funguje skvele a netlimiter nameril prekvapeve hodne muziky za tu cenu ;-)

 
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.