od mishush příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | Dobrý den, vědeli by jste mi poradit rychlej a spolehlivej internet pro Prahu 10 - Strašnice (ul. Konojedská). Mám moc špatné skusenosti z UPCčkem a z TMobilem. Děkuji! |
---|---|
od x-rated příspěvků: 202 IP: (zobrazit) hodnocení reakce: 1 | co bys čekal, že bude dostupnýho ve starý vilový čtvrti? :O proč radši neřešíš případný problémy s upc? s tim 20Mb/s uploadem se dá i relativně přežívat... fórum o připojení k internetu -> internetforum.cz |
---|---|
od wendulka-net příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | Dobrý den, mohu v dané oblastí nabídnout naše služby. - www.wendulka.net Mulač |
---|---|
od x-rated příspěvků: 202 IP: (zobrazit) | no jo, ale to by muselo bejt minimálně 10 lidí, ne? http://www.wendulka.net/cs/cenik/cenik-pipojeni-dom jinak za 24/12 chtít v roce 2014 skoro 900 :/ to radši 6x rychlejší stahování od upc za 600 http://www.upc.cz/internet/fiber-power-120/ btw kdo a proč vymyslel zrovna název wendulka.net? :D fórum o připojení k internetu -> internetforum.cz |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | Nic proti, ale srovnavas kabelove pripojeni s bezdratem. To jsou naprosto odlisne technologie. |
---|---|
od x-rated příspěvků: 202 IP: (zobrazit) | srovnávám "Ceník připojení domů platný od 15.7.2014 - naše ethernetové - datové kabely (LAN)" fórum o připojení k internetu -> internetforum.cz |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | Nojo, ale do toho domu zo maj urcite taky natahnute bezdratem :-) |
---|---|
od x-rated příspěvků: 202 IP: (zobrazit) | to nejspíš jo, ale ani ten bezdrát neni cenově žádná hitparáda :D fórum o připojení k internetu -> internetforum.cz |
---|---|
od wendulka-net příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | Mno k tomu dodám že mi máme agregaci 1:1 takže nějaké rychlosti AŽ 50mbps u nás fakt nenajdete. Jen spoje od ALCOMA v 10GHz pro vysílače. |
---|---|
od richard-zenker příspěvků: 17 IP: (zobrazit) | Dobrý den, náš spolek Praha12.net provozuje AP na věžáku na začátku Konojedské, připojení k naší síti je díky vzdálenosti k AP na této adrese zcela bezproblémové. Pro tuto adresu tedy lze síť našeho spolku doporučit. Richard Zenker |
---|---|