od zabka-hk příspěvků: 3 IP: (zobrazit) | Dobrý den, ráda bych změnila poskytovatele, bydlím v Hradci Králové - Nový Hradec Králové. Ráda bych platila měsíčně kolem 300 Kč, moh by mi prosím někdo doporučit poskytovatele. Zkoušela jsem Erkor, Magnalink, UPC - ani jedno v mém bydlišti nelze zřídit. Přemýšlím o STEN, ale slyšela jsem i stížnosti a prý když stahuje více lidí, je to pomalé, u nás v domě už je u něj docela dost lidí. Také jsem přemýšlela o HKfree, ale je to občanské sdružení, prý se do oprav nikdo nehrne, výpadky i několikadenní. Narazila jsem na Bezva Internet a DAHAS, má s tím někdo z Vás zkušenosti? |
---|---|
od ptak příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | O HKFree jsem taky chvilku přemýšlel, ale reference nic moc... pomalé reakce, servis jak píšete - několik dní bez netu. Tak jsem dal na reference lidí ze vchodu a mám STEN a nemohu si stěžovat. Jsem v paneláku, kde to má většina lidí a na vlastní přípojce mám tři PC a telku. Mám tarif za ty vaše 3 stovky a tady máte odkaz na rychlost, kterou jsem teď naměřil (na notesu po wifině): http://rychlost.cz/rh/2014249891-a0719a340b.html Když tu byl výpadek, tak cca do hoďky tu byl servisák a hned to dával do kupy a o jiném výpadku zatím nevím. |
---|---|
od zabka-hk příspěvků: 3 IP: (zobrazit) | Oni by mi asi nedali vlastní přípojku, musela bych to sdílet se sousedy, to už by byly minimálně čtyři byty a rozhodně víc než 4 PC (když počítám i notebooky). |
---|---|
od ptak příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | Ale kdepak, u stenu máte garantovaný linky, žádné sdílení, to byl hlavní důvod, proč jsem ho bral. Ostatní nejsou schopni vám bídnout nějaké garance. příklad, teď je 17:30, většina lidí doma a mě to letí: |
---|---|
od anthonios příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | Já mám bezdrátový internet od Stenu a rozhodně nedoporučuji. Rychlosti, které píšou sice dodržují, ale není to nic moc. Dále je zde problém, že když podepíšete smlouvu, tak se jim zavážete na 5 let, a pokud chcete odejít, budete platit tučné odstupné (v mém případě přes 6000 kč). Doporučuji se zeptat sousedů - ti mají většinou zkušenost a poradí. Jinak můžeš zkusit internethome.cz, osobní zkušenost nemám, ale všechny nejlepší poskytovatele už jsi napsala nahoře :( |
---|---|
od jindrapup příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | Pokud tohle co tu prezentujete, chcete někomu doporučit, tak skutečně nevím. Průměrná odezva přes 250 ms, max přes 2000 ms. Pravdou je, že jsem viděl už jejich testy i horší, ale ani tohle bych rozhodně nedoporučil. Jejich testy co jsem viděl na optice, mají parametry, že jiná firma by se styděla i za bezdrát :-( Servis neposoudím a negativní reference, které jsem jen slyšel publikovat nebudu. Ale ty čísla hrůza a děs. |
---|---|
od anders příspěvků: 421 IP: (zobrazit) | |
---|---|
od rumik22 příspěvků: 6 IP: (zobrazit) | Já byl připojen u HKfree a můžu jen doporučit, škoda, že v mém současném bydlišti nejsou. skvěla rychlost a výpadek za dva roky byl jen jeden a vyřešen za dopoledne.. Opravdu bych se toho nebal.. Kluc co to mají na starosti jsou velice ochotní.. když tak můžu poradit i ja |
---|---|