od sh3riff příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | který chytrák vymýšlel ono hodnocení? každý trošku zkušený neandrtalec ví, že ping větší jak 100 je špatný .. 500 je špatný a 2500 je extrémně špatný né jenom že mě s tímhle štve "můj" poskytovatel .. ale když mi pak Váš server ještě vypíše že je vše výborné a v pořádku, dokáže to dohromady pěkně nasrat. |
---|---|
od honzajc příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | Jsem tu chvíli a tento server celkem fajn,no a dnes mi to měří úplně mimo hodnoty,mám 3G t-mobil 21Mbit a že prej 0,7kbit!-to byl extrém,jinak další naměřemé hodnoty jako edge,3G mám nastaveno napevno a tak nechápu,jdu jinam a konkurence mi měří normálně 8-9 Mbit,tákže nevim kde je chyba,zkazilo mi to statistiku a regnul sem se tady asi zbytečně. Sem se nakrk fakt :-))) |
---|---|
od adam moderátor | Tohle se bude v dohledne dobe rusit, stejne jako stabilita. |
---|---|
od adam moderátor | Tak dohledna doba nastala. To co mohlo platit pred peti, deseti lety dnes uz platit nemusi. Bude zavedeno jine porovnani s ohledem na to zda se jedna o pevne pripojeni (wifi, adsl, kabelovka, optika) ci mobilni pripojeni. Ale to jak to bude ukaze cas. |
---|---|