od noddyczech příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | Ahoj, potřeboval bych poradit proč mám rychlost downloadu 1mb/s a uploadu 512mb/s když mám koupeno 6 a 3mb/s. Děkuji. Mám router TP LINK TL-WR542G |
---|---|
od anders příspěvků: 421 IP: (zobrazit) | Pravděpodobně důsledek agregace u poskytovatele.. |
---|---|
od terorman-cz příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | Dobrý den, chci se zeptat,mám internet od TETY a je to tarif domaI.Vím,že 51200 bit/s není reálné,ale z testů z vašeho serveru a mého reálného vnímání pomalosti downloudu,jsem zjistil,že mám žalostně pomalý internet.Upload je po kabelu 29000 bit a download je 10000bit.Zkoušel jsem to jak přes kabel,tak přes vifi a rozdíl je mezi nimi nepatrný.Může to být síťovým kabelem?Anebo mi dodavatel internetu dodává pomalejší?Ptám se nejdříve vás,než budu kontaktovat TETU.Díky za odpověď. |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | Podle měření máš cca 5mbits, takže nevím kde můžeš mít chybu 1)nauč se psát čísla, 10000bit je cca 1200bytů což je 1,1KB ;) 2)napiš co máš za tarif, co se dívám na webu tetanetu, tak nabízí 10mbit jako základní tarif - a to odpovídá tvým rychlostem. |
---|---|
od anders příspěvků: 421 IP: (zobrazit) | Ovšem upload 21 mbit a něco už 10 mega tarifu moc neodpovídá, to "desítka" není ani náhodou.. ;) |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | provider to může mít špatně u klienta nastavený. Pamatuji si dobu, kdy jsem u UPC měl upload 2mbit v době, kdy byli lidi rádi za půl mega :) |
---|---|