od stanley871 příspěvků: 3 IP: (zobrazit) | Zdravim všechny zde dostal se mi do ruky VOIP telefon Airlive ePhone 100S ale nemuzu se k nemu prihlasit jako admin. Nevite nekdo jak vyresetovat heslo ... pripadne dostat zarizeni do tovarniho nastaveni ? Na FAQ airlive jsem koukal ale jejich postup je na prd kdyz neznam admin heslo. Lze pripadne spojenim nejakych kontaktu na desce telefon vyresetovat ?? Dekuji za odpovedi |
---|---|
od warman příspěvků: 1 115 IP: (zobrazit) | prvni co bych zkusil, tak najit tlacitko reset a to aspon 10s podrzet. Pokud tam neni, tak je to spatne :)) |
---|---|
od stanley871 příspěvků: 3 IP: (zobrazit) | Prave ze neni :D, mam to rozebrane a nikde zadne tlacitko. Proto patram zda je nejak mozno vyresetovat zarizeni nejakym skratem na kontaktech kdekoliv na desce. |
---|---|
od kakamila příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | Zkus 1. Press 1234* # LCD shows [Booting ] # Release the keypad * # LCD shows [Page0 running] # Press #5*5 # the AIRLIVE EPHONE-1000S will reboot. 2. After rebooting, the phone set to be the factory default. A potom : 1. The default User Password is 1234 2. The default Administrator Password is 12345678 Zdroj: http://fs.airlive.com/manual/AirLive_ePhone-1000S_QSG.pdf |
---|---|
od stanley871 příspěvků: 3 IP: (zobrazit) | Dekuji zabralo to, jen bylo trochu patrani kdy presne se to ma zmacknout ... po chvili uvazovani jsem dosel k postupu zapnout VOIP nechat nabit kondenzatory, vypnout telefon ze zasuvky .. naklikat 1234 zasunout zdroj zpet do zasuvky a drzet hvezdicku nasledne pokracovat dle manualu. Vyrobce poskytuje silne strohe informace a spoleha asi na logicke mysleni zakazniku :D. Takze dekuji moc vsem za ochotu a zvlast uzivateli "kakamila" :). |
---|---|