Rychlost.cz Fórum Ostatní router TENDA w316r

router TENDA w316r

router TENDA w316r

Ostatní
Strana:1 2
od uri31
příspěvků: 7
IP: (zobrazit)

Dobry den, prosim o pomoc nedari se mi doinstalovat router. Jak se mi ukaze posledni stranka prihlaseni na internet chce to po me prihlasovaci udaje jmeno a heslo a ja nevim co tam zadat. Jestli jste se stim nekdo setkal prosim poradte.diky

 
od psp822
příspěvků: 396
IP: (zobrazit)
hodnocení reakce: -5

router se tak maximálne nastavuje do instalovat lze tak program.

Tendu vyhod z okna a kup neco pořádnýho.

I takhle může frčet NET doma :) = http://rychlost.cz/rs/201649111354.png
 
od warman
příspěvků: 1 098
IP: (zobrazit)
hodnocení reakce: 2

uri31: jestli je v defaultnim nastaveni, tak jmeno i heslo je admin.

psp822: rada nad vsechny prachy ;) priste se radej nevyjadruj.

 
od anders
příspěvků: 421
IP: (zobrazit)
hodnocení reakce: 1

psp822:30.08.2013 22:41router se tak maximálne nastavuje do instalovat lze tak program.

Tendu vyhod z okna a kup neco pořádnýho.

A co si má na domácí wifi koupit, Mikrotik?? ;)

 
od uri31
příspěvků: 7
IP: (zobrazit)

psp822:30.08.2013 22:41router se tak maximálne nastavuje do instalovat lze tak program.

Tendu vyhod z okna a kup neco pořádnýho.

Diky ale vubec si mi nepomohl.

 
od anders
příspěvků: 421
IP: (zobrazit)

Zkus to co radí warman..

 
od uri31
příspěvků: 7
IP: (zobrazit)

warman:31.08.2013 10:24uri31: jestli je v defaultnim nastaveni, tak jmeno i heslo je admin.

psp822: rada nad vsechny prachy ;) priste se radej nevyjadruj.

v navodu je napsano presne tak jak pises ADMIN ale kdyz to zadam hodi mi to error a dal se nedostanu a okamzite se strati i signal wifi

 
od warman
příspěvků: 1 098
IP: (zobrazit)

zkus dat reset do tovarniho nastaveni (patrne tlacitko reset na delsi dobu cca 10s) a pak normalne pripojit do webove administrace 192.168.1.1 a tam to rucne nastavit, neni to nic tezkeho ;)

 
od psp822
příspěvků: 396
IP: (zobrazit)

videl si někdy rozhraní tendy routeru ? je to prasárna na N-tou prostě to vyhod do popelnice, být tvuj ISP a vědět že mi tohle zapojíš do sítě tak ti to vyhodim z okna sám.

Nevim jeko co je za prolbém koupit TP-link kterej stojí 400 stovky a za něco stojí.

A warmene nevim proč mu píšeš že má něco nastavovat vždit to dělá podle návodu takže on to instaluje.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

I takhle může frčet NET doma :) = http://rychlost.cz/rs/201649111354.png
 
od psp822
příspěvků: 396
IP: (zobrazit)
hodnocení reakce: -2

Zbytečne založený téma uri31 laskavě zagoogluj a nejdeš 10000 návodů jak to nastavit. To že neznáš routery ti nikdo nevyčítá ale aspon používej mozek ten co máš v hlavě.

I takhle může frčet NET doma :) = http://rychlost.cz/rs/201649111354.png
 
od warman
příspěvků: 1 098
IP: (zobrazit)
hodnocení reakce: 1

psp822: jak jsem napsal, radej se jiz nevyjadruj ;) tendu w316r znam a prasarna to sice je, ale jede to. Providerovi muze byt naprosto u rite, co ma doma za router, nebot se s nim nepripojuje primo do site. To ze jste v pilsfree arogantni neznamena, ze je to tak spravne ;) a ty jsi toho dukazem, tedka pul roku mel kamos problem s jednim vasim adminem, choval se naprosto stejne :)

 
od uri31
příspěvků: 7
IP: (zobrazit)

warman:31.08.2013 14:19zkus dat reset do tovarniho nastaveni (patrne tlacitko reset na delsi dobu cca 10s) a pak normalne pripojit do webove administrace 192.168.1.1 a tam to rucne nastavit, neni to nic tezkeho ;)

zatim diky zkusim to a pak dam vedet

 
od uri31
příspěvků: 7
IP: (zobrazit)

psp822:31.08.2013 15:30Zbytečne založený téma uri31 laskavě zagoogluj a nejdeš 10000 návodů jak to nastavit. To že neznáš routery ti nikdo nevyčítá ale aspon používej mozek ten co máš v hlavě.

Ja chtel jen poradit ale prekvapuje me ze kdyz si takovy chytrak ze neznas reseni tak nevim proc se do toho pletes a ctes to.Strasne moc me mrzi ze nerozumis kazdemu routeru.

 
od uri31
příspěvků: 7
IP: (zobrazit)

warman:31.08.2013 14:19zkus dat reset do tovarniho nastaveni (patrne tlacitko reset na delsi dobu cca 10s) a pak normalne pripojit do webove administrace 192.168.1.1 a tam to rucne nastavit, neni to nic tezkeho ;)

porad to pise Successfully Configure! a pripojeni pres ADSL a to nevim jestli to je to prave treba te neco napadne

 
od warman
příspěvků: 1 098
IP: (zobrazit)
hodnocení reakce: 0

succesfully configure znamena, ze to bylo v poradku nakonfigurovano. Zkus restartovat modem od O2.

 
Strana:1 2

Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.