od smazáno IP: (zobrazit) | Prosim Vás je možnost pořídit si pripojení na počítač přes mobil že bych nepotřeboval žádnej modem atd... Stačilo by mi tak 256kbps ale chtěl bych nižší odezvu tak pls poraďte a taky by bodla dobrá cena |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | připojit se jde .dnešní telefony to umí všechny.třeba přes infraport bluetooth,nebo datovým kabelem k telefonu přes usb do pc. já jsem chodil na int. s alcatelem 701 přes kabel, telefon se hlásil v pc normálně jako usb modem. jen tu rychlost asi nedosahneš. chodilo to zhruba stejně jako přes dial up modem. taky je to dost drahé, chce to zvolit vhodný tarif.já jsem byl u eurotelu,nevím jak to mají ostatní operároři. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | No špatný to není,člověk se připojí všude kde je sigmál ale co vím,tak ta rychlost za ty prachy rozhodně nestojí.Neřekl bych ani že je to drahý,ale předražený. :shock: :( |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Myslím, že to až tak drahý není, beru-li v úvahu že to mám všude sebou. A mám k tomu ještě od Eurotelu 70 minut volání na měsíc. Odečtu-li volné minuty tak jsem na 500-ti stovce. Jsem připojen 10-20 hodin denně. Za noc jsem schopen stáhnout 70-100 MB (od 20.00 do 06.00). Filmy nestahuji... Líp vychází Eurotel, T-Mobile je na tom s rychlostí hůř. Kde je pokrytí EDGE, tam jedeš 3-5x rychleji (na Bolevci v Plzni 150-250 kbit - díky kódování do 8-PSK), pochopitelně pořád za tu samou cenu... |
---|---|