Rychlost.cz Fórum Síťový hardware Router TP-Link Tl-wr841n heslo

Router TP-Link Tl-wr841n heslo

Router TP-Link Tl-wr841n heslo

Síťový hardware
od saxin
příspěvků: 4
IP: (zobrazit)

Poraďte prosím.

Mám net od poskytovatele svedený z antény do switche TP-Link.

Ze switche jsem lan kabel napojil do routeru TP-Link Tl-wr841n.

Když se podívám na mobilu nebo tabletu na wifi,tak se mi tam objeví wifina TP-LINK B5B026,ale pro připojení chce heslo které nevím a ani jsem ho nikam nenastavoval.Na nastavení routeru přes prohlížeč se nemůžu dostat,že bych heslo změnil.

Nevíte jestli je tam nějaké heslo přednastavené od výrobce?

 
od warman
příspěvků: 1 098
IP: (zobrazit)

saxin:04.04.2013 20:11Poraďte prosím.

Mám net od poskytovatele svedený z antény do switche TP-Link.

Ze switche jsem lan kabel napojil do routeru TP-Link Tl-wr841n.

Když se podívám na mobilu nebo tabletu na wifi,tak se mi tam objeví wifina TP-LINK B5B026,ale pro připojení chce heslo které nevím a ani jsem ho nikam nenastavoval.Na nastavení routeru přes prohlížeč se nemůžu dostat,že bych heslo změnil.

Nevíte jestli je tam nějaké heslo přednastavené od výrobce?

jmeno heslo admin/admin nefunguje? Koupils ho novi nebo jiz pouzity?

Jinak by melo stacit drzet tlacitko WPS/reset aspon 5sekund (radej 10 :) ).

 
od saxin
příspěvků: 4
IP: (zobrazit)

warman:04.04.2013 20:34jmeno heslo admin/admin nefunguje? Koupils ho novi nebo jiz pouzity?

Jinak by melo stacit drzet tlacitko WPS/reset aspon 5sekund (radej 10 :) ).

Koupil jsem ho nový,a heslo admin/admin je pro správu přes prohlížeč kam se ale nedostanu přes 192.168.1.1 nebo 192.168.0.1.

Wifi se mi ale objeví na mobilu a chce heslo v WPA2 PSK.

 
od anders
příspěvků: 421
IP: (zobrazit)

Jedině reset pomocí tohoto tlačítka vzadu http://13g.imghost.us/T4/r.jpg (držet cca 10 sekund). Ale popravdě,celé to vypadá poněkud podezřele,nový router z obchodu nebude mít zaheslovanou wifinu a přístup do administrace a dost možná i změněnou IP..

 
od hnitka
příspěvků: 90
IP: (zobrazit)

saxin:04.04.2013 20:11Poraďte prosím.

Mám net od poskytovatele svedený z antény do switche TP-Link.

Ze switche jsem lan kabel napojil do routeru TP-Link Tl-wr841n.

Když se podívám na mobilu nebo tabletu na wifi,tak se mi tam objeví wifina TP-LINK B5B026,ale pro připojení chce heslo které nevím a ani jsem ho nikam nenastavoval.Na nastavení routeru přes prohlížeč se nemůžu dostat,že bych heslo změnil.

Nevíte jestli je tam nějaké heslo přednastavené od výrobce?

taky je možné že to chce pin většinou je uvedeny někde v manualu a nebo ze spoda na routeru taky to po mě chtělo heslo zadal jsem tam ten pin a bylo vše ok

 
od psp822
příspěvků: 396
IP: (zobrazit)

saxin:04.04.2013 21:20Koupil jsem ho nový,a heslo admin/admin je pro správu přes prohlížeč kam se ale nedostanu přes 192.168.1.1 nebo 192.168.0.1.

Wifi se mi ale objeví na mobilu a chce heslo v WPA2 PSK.

bud děláte něco špatně ale pokdu je to nový tp link tak adresa je rozhodně 192.168.0.1 a heslo muze být admin/admin nebo u starých REV. tplink/tplink

I takhle může frčet NET doma :) = http://rychlost.cz/rs/201649111354.png
 
od miluska-p
příspěvků: 12
IP: (zobrazit)

psp822:

Nemáte pravdu, že adresa musí být rozhodně 192.168.0.1. Mám nový TP Link a moje adresa je 192.168.1.1.

 
od psp822
příspěvků: 396
IP: (zobrazit)

miluska-p:05.04.2013 11:20psp822:

Nemáte pravdu, že adresa musí být rozhodně 192.168.0.1. Mám nový TP Link a moje adresa je 192.168.1.1.

rágoval jsem na ten typ co byl napsán v otázce tam je IP tu co sem psal, nepsal jsem že je u všech tp linků stejná :)

I takhle může frčet NET doma :) = http://rychlost.cz/rs/201649111354.png
 
od anders
příspěvků: 421
IP: (zobrazit)

Aby to nebylo tak jednoduché, IP se může lišit i v závislosti na firmwaru, třeba hned u WR-841ND je se starším fw default IP 192.168.1.1 a s aktuálním 192.168.0.1 ..

 
od miluska-p
příspěvků: 12
IP: (zobrazit)

Předtím jsem měla WR 941ND - 192.168.0.1. ,nový router ..WR 1041ND s aktuálním firmware - 192.168.1.1. Opravdu to není tak jednoduché.

 
od psp822
příspěvků: 396
IP: (zobrazit)

anders:05.04.2013 12:25Aby to nebylo tak jednoduché, IP se může lišit i v závislosti na firmwaru, třeba hned u WR-841ND je se starším fw default IP 192.168.1.1 a s aktuálním 192.168.0.1 ..

no nejdednoduší je ipconfig /all a kouknou na výchozí bránu :)

I takhle může frčet NET doma :) = http://rychlost.cz/rs/201649111354.png
 
od saxin
příspěvků: 4
IP: (zobrazit)

Hnitka:04.04.2013 23:59taky je možné že to chce pin většinou je uvedeny někde v manualu a nebo ze spoda na routeru taky to po mě chtělo heslo zadal jsem tam ten pin a bylo vše ok

Tak to heslo byl 8místný PIN ze zadní strany Routeru,net už jde.

Nikde v manuálu se o tom ale nepíše.
Díky všem za pomoc.