od eugen příspěvků: 4 IP: (zobrazit) | Dobrý den, mám problém s rychlostí internetu, který mi poslední měsíc kolísá mezi D: 0,2 - 10Mbs. U: 0,1 - 2,5Mbs. Připojení mám bezdrátové od CZNET - Casablanca. Anténa - router - wifi router. Mam však ale drát do PC. Máme zde 4 PC a všechny mají stejné připojení. Technik který tu byl, nebyl schopný ani vlézt na střechu zkontrolovat anténu. Opravdu jsem z toho neštastný, hraju online Battlefield a ping mi skáče mezi 23 - 200 cca. Děkuji za odpovědi Stěhování a stěhovací služby |
---|---|
od jakuub příspěvků: 197 IP: (zobrazit) | V jaké lokalitě bydlíte? |
---|---|
od jakuub příspěvků: 197 IP: (zobrazit) | To jste připojen až z dejvic na casablancu?!?! |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | ne, ale cznet je pripojeny pres casablancu. tak to myslel. |
---|---|
od eugen příspěvků: 4 IP: (zobrazit) | Jsem z Prahy Dejvic - Ulice: Na ostrohu. Stěhování a stěhovací služby |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | upc, netbox ci neco podobneho tam neni? |
---|---|
od eugen příspěvků: 4 IP: (zobrazit) | bohužel, našel jsem zatím airwaynet... Stěhování a stěhovací služby |
---|---|
od jakuub příspěvků: 197 IP: (zobrazit) | Co czspeed.net, spoje.net ? |
---|---|