Jaky NET na online hrani?

od tom27
IP: (zobrazit)

Zdravim,chtel bych popostrcit :) asi k UPC? Nebo je jina varianta na stabilni online hrani? Diky za nazory a doporuceni.

od warman

tom27:21.10.2012 17:14Zdravim,chtel bych popostrcit :) asi k UPC? Nebo je jina varianta na stabilni online hrani? Diky za nazory a doporuceni.

a co mas za dostupny poskytovatele v okoli??? respektive kde bydlis?

od tom27

warman:22.10.2012 14:35a co mas za dostupny poskytovatele v okoli??? respektive kde bydlis?

Ostrava,takze asi UPC,O2.PODA u me neni,jinak bych asi zkusil ji.

od warman

tom27:23.10.2012 14:38Ostrava,takze asi UPC,O2.PODA u me neni,jinak bych asi zkusil ji.

A jak asi tak mame vedet co u tebe je, kdyz ani nejsi schopen napsat, kde bydlis... Ostrava ma pres 200 ctverecnich km, tak napis kde presne bydlis, minimalne ulice.

od tom27

warman:23.10.2012 18:02A jak asi tak mame vedet co u tebe je, kdyz ani nejsi schopen napsat, kde bydlis... Ostrava ma pres 200 ctverecnich km, tak napis kde presne bydlis, minimalne ulice.

Ja ten dotaz myslel vseobecne,jaky net na online hrani.Proste me zajimaji zkusenosti ostatnich,tot vse.Jinak Lechowiczova,Ostrava.

od warman

tom27:23.10.2012 23:19Ja ten dotaz myslel vseobecne,jaky net na online hrani.Proste me zajimaji zkusenosti ostatnich,tot vse.Jinak Lechowiczova,Ostrava.

vsobecne nejlip optika, popripade UPC, wifi bych bral jako nouzovku.

jinak v tvem okoli je napr. fifejdy.cz

od milkivej

[prosim o stejnou radu bydlím lom u mostu 43511