Rychlost.cz Fórum Všeobecná diskuze o různych typech připojení Doporučení internetu Olomouc - Lazce Řezáčova ul.

Doporučení internetu Olomouc - Lazce Řezáčova ul.

Doporučení internetu Olomouc - Lazce Řezáčova ul.

Všeobecná diskuze o různych typech připojení
od michaelhome
IP: (zobrazit)

Zdravím,

prosím mohl by mi někdo doporučit kvalitní připojení adresa viz. nadpis? Pokoušel jsem se něco vyhledat ale vždy jsem našel jenom negativa, preferuji pevné připojení tak kolem 25-50MB/s. Děkuji za vaše názory.

od tomasek1234

Mate v baraku rozvody kabelu nebo optiku? Od koho?

od michaelhome

Myslím, že tam je rozvod od RioMedia optika... to znamená, že tam půjde internet jen od Ria?

od rols

michaelhome:13.09.2011 11:26Myslím, že tam je rozvod od RioMedia optika... to znamená, že tam půjde internet jen od Ria?

zkus se zeptat správce domu, jestli není ještě nějaká možnost připojení.

popř. se zeptej zde

http://forum.optinet.cz/viewforum.php?f=2

od apendix84

Optinet není špatný, ale od té doby, co ho koupil Fofrnet, tak je to bída, ceny se zvedly, rychlosti se snížily, kdo si pamatuje starý ceník rychlostí, tak ví o čem mluvím, rychlosti ala Fofrnet horší než u Optinetu a v poslední době to docela dost padá a rychlost lítá spíše více "dolů"

jinak Riomedia má dosti špatné reference zde, ale je diskutabilní onen fakt, že někomu to jede výborně a jinému to jede dosti špatně

od jaroslav-k

Pokud mohu doporučit tam zkus Optinet, já jsem k němu přešel od slavné a posrané Rio média a jsem maximálně spokojený. Mám jej půl roku a za tu dobu nebyl ani jeden výpadek a stabilita je více než 94%. Ochota pracovníků byla skvělá, technici při zapojení naprosto profi a jede mi to kolem 45 MB a to mám službu která má být 25 MB. Fofrnet není špatný, ale tam by mohl mít někde blízko optiku. Ta jim běží taky skvěle !!!! Viděl jsem to u švagra a tam mu to běželo jako vítr, i televize byla super.

Jinak Rio media je nejhorší co můžeš vzít...já to měl asi dva měsíce a za tu dobu jsem měl 18 výpadků déle než 1 hod., obludný ping, technická podpora hrůza a děs a hlavně jsem měl takové zmatky s vyúčtováním...jsou to prachsprostí podvodníci a hajzlové, hlavně jejich přístup k zákazníkovi je hrůza. Je tě lapí tak Tě drží aby jsi jim platil. Jsou to neskuteční arogantní hajzlové. Stačí když si projedeš net a tam uvidíš tu hrůzu co o nich každý píše v diskusích. Já se jich zbavil hned za půl roku. Slíbí ti rychlost, ale nedostaneš se ani na půl a pak ti pošlou do SIPA dvakrát jednu částku, prostě firma bordelu a neschopná poskytnout zákazníkovi kvalitní servis.

od forward

:13.09.2011 00:01Zdravím,

prosím mohl by mi někdo doporučit kvalitní připojení adresa viz. nadpis? Pokoušel jsem se něco vyhledat ale vždy jsem našel jenom negativa, preferuji pevné připojení tak kolem 25-50MB/s. Děkuji za vaše názory.

od forward

:13.09.2011 00:01Zdravím,

tady totiž píšou jenom negativisti.normálně si nechej připojit riomedia.jedou přes optiku až do bytu a jsou v poho.50mega v obou směrech.mám je 2roky

od forward

jaroslav-k:27.09.2011 16:28Pokud mohu doporučit tam zkus Optinet, já jsem k němu přešel od slavné a posrané Rio média a jsem maximálně spokojený. Mám jej půl roku a za tu dobu nebyl ani jeden výpadek a stabilita je více než 94%. Ochota pracovníků byla skvělá, technici při zapojení naprosto profi a jede mi to kolem 45 MB a to mám službu která má být 25 MB. Fofrnet není špatný, ale tam by mohl mít někde blízko optiku. Ta jim běží taky skvěle !!!! Viděl jsem to u švagra a tam mu to běželo jako vítr, i televize byla super.

Jinak Rio media je nejhorší co můžeš vzít...já to měl asi dva měsíce a za tu dobu jsem měl 18 výpadků déle než 1 hod., obludný ping, technická podpora hrůza a děs a hlavně jsem měl takové zmatky s vyúčtováním...jsou to prachsprostí podvodníci a hajzlové, hlavně jejich přístup k zákazníkovi je hrůza. Je tě lapí tak Tě drží aby jsi jim platil. Jsou to neskuteční arogantní hajzlové. Stačí když si projedeš net a tam uvidíš tu hrůzu co o nich každý píše v diskusích. Já se jich zbavil hned za půl roku. Slíbí ti rychlost, ale nedostaneš se ani na půl a pak ti pošlou do SIPA dvakrát jednu částku, prostě firma bordelu a neschopná poskytnout zákazníkovi kvalitní servis.

to jsem zvědav,kde se s tím optinetem do budoucna hneš.to bydlíš v chatě,že používáš v dnešní době takové připojení?

od jaroslav-k

forward:28.09.2011 09:31to jsem zvědav,kde se s tím optinetem do budoucna hneš.to bydlíš v chatě,že používáš v dnešní době takové připojení?

Ale co to tady meleš ty blbko, já mám Optinet přes jejich vlastní optiku a je to jejich síť, která funguje. Mají své optické rozvody. Nešiř tady bludy, já viděl jejich technika jednou když mi to zapojil a od té doby je klid, bez sebemenších problémů.....problém s rychlostí žádný, účtování bez problémů, za celou dobu jsem nemusel volat jejich hot line. !!!!!!!

Než jsem se dovolal na linku rio tak jsem provolal měsíční paušál, čekáni i 20 min...,

Navíc ta tvoje riomedia sama napsala že optiku už nechce dělat.......

http://www.digizone.cz/clanky/rio-media-zavadi-digitalni-kabel-v-dvb-t/

stačí umět číst, to že to schovávají za svou neschopnost, každému dojde. I to jak vykopli toho jejich ředitele....co mu jejich investor vystavil pěknou vizitku...

Navíc to stejně prodají, za rok max. dva a budeš pod molochem UPC. Takže strč hlavu do kanálu jménem rio a tam si zůstaň. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!