od michaelhome příspěvků: 5 IP: (zobrazit) | Zdravím, prosím mohl by mi někdo doporučit kvalitní připojení adresa viz. nadpis? Pokoušel jsem se něco vyhledat ale vždy jsem našel jenom negativa, preferuji pevné připojení tak kolem 25-50MB/s. Děkuji za vaše názory. |
---|---|
od tomasek1234 příspěvků: 438 IP: (zobrazit) | Mate v baraku rozvody kabelu nebo optiku? Od koho? |
---|---|
od michaelhome příspěvků: 5 IP: (zobrazit) | Myslím, že tam je rozvod od RioMedia optika... to znamená, že tam půjde internet jen od Ria? |
---|---|
od rols příspěvků: 5 IP: (zobrazit) | zkus se zeptat správce domu, jestli není ještě nějaká možnost připojení. popř. se zeptej zde http://forum.optinet.cz/viewforum.php?f=2 |
---|---|
od apendix84 příspěvků: 48 IP: (zobrazit) | Optinet není špatný, ale od té doby, co ho koupil Fofrnet, tak je to bída, ceny se zvedly, rychlosti se snížily, kdo si pamatuje starý ceník rychlostí, tak ví o čem mluvím, rychlosti ala Fofrnet horší než u Optinetu a v poslední době to docela dost padá a rychlost lítá spíše více "dolů"jinak Riomedia má dosti špatné reference zde, ale je diskutabilní onen fakt, že někomu to jede výborně a jinému to jede dosti špatně |
---|---|
od jaroslav-k příspěvků: 3 IP: (zobrazit) | Pokud mohu doporučit tam zkus Optinet, já jsem k němu přešel od slavné a posrané Rio média a jsem maximálně spokojený. Mám jej půl roku a za tu dobu nebyl ani jeden výpadek a stabilita je více než 94%. Ochota pracovníků byla skvělá, technici při zapojení naprosto profi a jede mi to kolem 45 MB a to mám službu která má být 25 MB. Fofrnet není špatný, ale tam by mohl mít někde blízko optiku. Ta jim běží taky skvěle !!!! Viděl jsem to u švagra a tam mu to běželo jako vítr, i televize byla super. Jinak Rio media je nejhorší co můžeš vzít...já to měl asi dva měsíce a za tu dobu jsem měl 18 výpadků déle než 1 hod., obludný ping, technická podpora hrůza a děs a hlavně jsem měl takové zmatky s vyúčtováním...jsou to prachsprostí podvodníci a hajzlové, hlavně jejich přístup k zákazníkovi je hrůza. Je tě lapí tak Tě drží aby jsi jim platil. Jsou to neskuteční arogantní hajzlové. Stačí když si projedeš net a tam uvidíš tu hrůzu co o nich každý píše v diskusích. Já se jich zbavil hned za půl roku. Slíbí ti rychlost, ale nedostaneš se ani na půl a pak ti pošlou do SIPA dvakrát jednu částku, prostě firma bordelu a neschopná poskytnout zákazníkovi kvalitní servis. |
---|---|
od forward příspěvků: 3 IP: (zobrazit) | |
---|---|
od forward příspěvků: 3 IP: (zobrazit) | tady totiž píšou jenom negativisti.normálně si nechej připojit riomedia.jedou přes optiku až do bytu a jsou v poho.50mega v obou směrech.mám je 2roky |
---|---|
od forward příspěvků: 3 IP: (zobrazit) | to jsem zvědav,kde se s tím optinetem do budoucna hneš.to bydlíš v chatě,že používáš v dnešní době takové připojení? |
---|---|
od jaroslav-k příspěvků: 3 IP: (zobrazit) | Ale co to tady meleš ty blbko, já mám Optinet přes jejich vlastní optiku a je to jejich síť, která funguje. Mají své optické rozvody. Nešiř tady bludy, já viděl jejich technika jednou když mi to zapojil a od té doby je klid, bez sebemenších problémů.....problém s rychlostí žádný, účtování bez problémů, za celou dobu jsem nemusel volat jejich hot line. !!!!!!! Než jsem se dovolal na linku rio tak jsem provolal měsíční paušál, čekáni i 20 min..., Navíc ta tvoje riomedia sama napsala že optiku už nechce dělat....... http://www.digizone.cz/clanky/rio-media-zavadi-digitalni-kabel-v-dvb-t/ stačí umět číst, to že to schovávají za svou neschopnost, každému dojde. I to jak vykopli toho jejich ředitele....co mu jejich investor vystavil pěknou vizitku... Navíc to stejně prodají, za rok max. dva a budeš pod molochem UPC. Takže strč hlavu do kanálu jménem rio a tam si zůstaň. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
---|---|