od wi-fi-je-super příspěvků: 4 IP: (zobrazit) | |
---|---|
od wi-fi-je-super příspěvků: 4 IP: (zobrazit) | omlouvám se nenapsal jsem číslo a model výrobku AirLive WL-5460AP |
---|---|
od napismizpravu příspěvků: 26 IP: (zobrazit) | CD ke sprovoznění krabičky nepotřebuješ. Návod a aktuální firmware (zveřejněný před několika dny) od výrobce najdeš na http://www.airlive.com/ Pokud potřebuješ výkon, tak si tam nahraj firmware AP ROUTER. |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | a do nastaveni routeru se dostanes zadanim obvykle ip 192.168.1.1 |
---|---|
od napismizpravu příspěvků: 26 IP: (zobrazit) | Tenhle pisatel ti lže, neskoč mu na to! Vše potřebný najdeš v návodu k nastavení krabičky na stránkách výrobce. |
---|---|
od wi-fi-je-super příspěvků: 4 IP: (zobrazit) | díky moc a už jsem take zjistil že se to prakticky nastaví samo stačí mít pouze(slušný) signál a hlavně znát bránu sítě do které se přihlašuju(je to hlavně velký problém u win 98 :-) já mám totiž ješte jeden hodně starý pc. Jinak Win XP,7 si to nastaví sám :-) at žije pokrok :) !!!!!! děkuji za rady a loučím se |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | eh? a v cem presne jsem lhal? |
---|---|
od wi-fi-je-super příspěvků: 4 IP: (zobrazit) | HOŠI PROSIMVÁS NEHÁDEJTE SE JÁ JSEM POUZE CHTEL ZJISTIT JESTLI EXISTUJE NĚJAKÝ SOFTWARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
---|---|
od straightcore příspěvků: 93 IP: (zobrazit) | default IP AirLive WL-5460AP 192.168.100.252 :-) |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | kvuli tomu jsem napsal obvykle ;) nechtelo se mi googlit, bo jsem byl na mobilu. kdyby napsal ze na tu ip adresu se nejde pripojit, tak bych se pak mrknul. |
---|---|