Rychlost.cz Fórum Ostatní Padající internet při uploadu

Padající internet při uploadu

Padající internet při uploadu

Ostatní
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od xetai
příspěvků: 1
IP: (zobrazit)

Mám takový problém. Když se pokusím uploadnout soubor na web pomoci flashe, tak mi spadne internet musim vypnout a zapnout znovu sitovku a takhle to dela porad dokola. Zkousel jsem prohlizece IE, Firefox, Chrome. V google poste jsem zkousel uploadovat prilohy jak pres jednoduchy rozhrani, tak i pres flash rozhrani, ani jedno neslo a internet spadl (zkousel jsem reinstalovat flash uz). Do tehle doby jsem to prezival. Ale dnes mi internet pada i v pripade ze zacnu uploadovat na moje FTP pres WinSCP, jednoduse stejny pripad jako predtim s flashem a prohlicem chromen nebo firefox. Jediny program, ktery mi uploadne soubory na ftp bez jedineho problem je total commander. Mate nekdo tuseni jak toto fixnout ? ---- Windows 7 Professional, 32-bit, UPC Fiber 100

 
od jakuub
příspěvků: 197
IP: (zobrazit)

:24.07.2011 12:51Mám takový problém. Když se pokusím uploadnout soubor na web pomoci flashe, tak mi spadne internet musim vypnout a zapnout znovu sitovku a takhle to dela porad dokola. Zkousel jsem prohlizece IE, Firefox, Chrome. V google poste jsem zkousel uploadovat prilohy jak pres jednoduchy rozhrani, tak i pres flash rozhrani, ani jedno neslo a internet spadl (zkousel jsem reinstalovat flash uz). Do tehle doby jsem to prezival. Ale dnes mi internet pada i v pripade ze zacnu uploadovat na moje FTP pres WinSCP, jednoduse stejny pripad jako predtim s flashem a prohlicem chromen nebo firefox. Jediny program, ktery mi uploadne soubory na ftp bez jedineho problem je total commander. Mate nekdo tuseni jak toto fixnout ? ---- Windows 7 Professional, 32-bit, UPC Fiber 100

Vidim to na spatny signal v modemu..

Jinak to neni UPC Fiber 100 ale Fiber Power 100 a s optikou to nema nic spolecneho..

Jakub.

 
od warman
příspěvků: 1 098
IP: (zobrazit)

jakuub:24.07.2011 17:27Vidim to na spatny signal v modemu..

Jinak to neni UPC Fiber 100 ale Fiber Power 100 a s optikou to nema nic spolecneho..

Jakub.

schvalne, jak si myslis ze upc do domu tahne internet? dam napovedu, neni to vzduchem a ani elektricky vodivym kabelem ;)

 
od jakuub
příspěvků: 197
IP: (zobrazit)

warman:24.07.2011 18:16schvalne, jak si myslis ze upc do domu tahne internet? dam napovedu, neni to vzduchem a ani elektricky vodivym kabelem ;)

jj, tahne to koaxem, to ti muzu s presnou urcitosti rict :)

 
od jakuub
příspěvků: 197
IP: (zobrazit)

jakuub:24.07.2011 23:38jj, tahne to koaxem, to ti muzu s presnou urcitosti rict :)

Velkej tlustej cernej koax...

Ten se slouci s nekolika koaxy z okolnich baraku a vseeeeeeeeeeeeeeeeechno to jde do ustredny kde je tzv. CMTS, ktera podle poctu karet vysila dany pocet kanalu v TV pasmu (proto se vypinala analogova nabidka), na kazdy kanal je kapacita o neco vic nez 200 Mbit, tato kapacita se sdili mezi temi baraky.

Ta CMTS vypada asi takto: http://cgi.ebay.com/NEW-CASA-C2200-4x4-DOCSIS-3-0-CMTS-1-Yr-Support-D3-/290543916334?pt=COMP_EN_Routers&hash=item43a5c4552e

Jestli to mas v baraku, gratuluji ti :)

 
od psp822
příspěvků: 396
IP: (zobrazit)

jo jo upc ma kolikrát pěknou kabeláž v barákách viz foto http://obrazku.cz/obr740310_thumb.php.jpg http://obrazku.cz/t740310_thumb.php.jpg

I takhle může frčet NET doma :) = http://rychlost.cz/rs/201649111354.png
 
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.