od smazáno IP: (zobrazit) | Prosím poraďte mi. Doposud jsem měl Eu Data Expres a dělal mi cca 300. Bohužel jsem ho dal pryč a chtěl bych si zřídit připojení nové, ale co jsem četl příspěvky na Videon,...no tak nevím. Co ADSL od Volného. Když vezmu 512, kolik mě to udělá v reálu? Dík Martin |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | ahoj. já jsme taky u Videonu už přes rok a občas je výpadek, ale poslední dobou se dost zlepšili i co se týká termínů instalace a i odpovídají na dotazy ohledně poruch apod. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>martin</legend>Prosím poraďte mi. Doposud jsem měl Eu Data Expres a dělal mi cca 300. Bohužel jsem ho dal pryč a chtěl bych si zřídit připojení nové, ale co jsem četl příspěvky na Videon,...no tak nevím. Co ADSL od Volného. Když vezmu 512, kolik mě to udělá v reálu? Dík Martin</fieldset> koukni na www.club34.cz - ComputerKulíšek, Kramářská ul (M-Centrum, Slepičák), Znojmo. Připojení 6 MBit neomezené, 500 Kč měsíčně. Dostupnost kabelem (1000,-- instalace) nebo anténou (7000,-- komplet), bohužel ale ne všude. Ovšem za uváženou to stojí, ne? |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | www.iwebs.cz - Mel jsem Videon ale kvalita o nicem, Ted mam druhy mesic Iwebs a jeste ani jeden vypadek a platim 500kc. rychlost 512/256 |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Videon je na <>.Nikomu nedoporučuju! |
---|---|
od Levisek příspěvků: 31 IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>martin</legend>Prosím poraďte mi. Doposud jsem měl Eu Data Expres a dělal mi cca 300. Bohužel jsem ho dal pryč a chtěl bych si zřídit připojení nové, ale co jsem četl příspěvky na Videon,...no tak nevím. Co ADSL od Volného. Když vezmu 512, kolik mě to udělá v reálu? Dík Martin</fieldset> jestli ses nekde ve vrchni casti znojma, tak jdi do Iwebs.. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | :shock: no a nic jineho tu neni :roll: |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | :lol: <b>SkyNet :?: </b> |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | mozna jeste ČRA bluetone wifi :) dostupnost mas tady http://wifi.bluetone.cz/newwasuser/images/content/pictures/mapka-20-b.jpg Sdílený přístup k internetu s celkovou kapacitou až 2048 kbit/s Přidělování privátních IP adres, DNS serveru pomocí DHCP serveru Překlad adres pomocí NAPT (1:n) Pro komunikaci od uživatele jsou standardně z bezpečnostního hlediska zakázány porty TCP 139,TCP/UDP 135, TCP/UDP 1434, TCP/UDP 4444, TCP 445 Komunikace na jiný SMTP (mail) server než Bluetone není povolena. za 499,- kc |
---|---|