Rychlost.cz Fórum Doporučení připojeni v ....... připojení ve Znojmě

připojení ve Znojmě

připojení ve Znojmě

Doporučení připojeni v .......
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Prosím poraďte mi. Doposud jsem měl Eu Data Expres a dělal mi cca 300. Bohužel jsem ho dal pryč a chtěl bych si zřídit připojení nové, ale co jsem četl příspěvky na Videon,...no tak nevím. Co ADSL od Volného. Když vezmu 512, kolik mě to udělá v reálu?

Dík Martin

od smazáno

ahoj. já jsme taky u Videonu už přes rok a občas je výpadek, ale poslední dobou se dost zlepšili i co se týká termínů instalace a i odpovídají na dotazy ohledně poruch apod.

od smazáno

<fieldset><legend>martin</legend>Prosím poraďte mi. Doposud jsem měl Eu Data Expres a dělal mi cca 300. Bohužel jsem ho dal pryč a chtěl bych si zřídit připojení nové, ale co jsem četl příspěvky na Videon,...no tak nevím. Co ADSL od Volného. Když vezmu 512, kolik mě to udělá v reálu?

Dík Martin</fieldset>

koukni na www.club34.cz - ComputerKulíšek, Kramářská ul (M-Centrum, Slepičák), Znojmo.

Připojení 6 MBit neomezené, 500 Kč měsíčně. Dostupnost kabelem (1000,-- instalace) nebo anténou (7000,-- komplet), bohužel ale ne všude. Ovšem za uváženou to stojí, ne?

od smazáno

www.iwebs.cz - Mel jsem Videon ale kvalita o nicem, Ted mam druhy mesic Iwebs a jeste ani jeden vypadek a platim 500kc. rychlost 512/256

od smazáno

Videon je na &lt;&gt;.Nikomu nedoporučuju!

od Levisek

<fieldset><legend>martin</legend>Prosím poraďte mi. Doposud jsem měl Eu Data Expres a dělal mi cca 300. Bohužel jsem ho dal pryč a chtěl bych si zřídit připojení nové, ale co jsem četl příspěvky na Videon,...no tak nevím. Co ADSL od Volného. Když vezmu 512, kolik mě to udělá v reálu?

Dík Martin</fieldset>

jestli ses nekde ve vrchni casti znojma, tak jdi do Iwebs..

od smazáno

:shock: no a nic jineho tu neni :roll:

od smazáno

:lol: <b>SkyNet :?: </b>

od smazáno

mozna jeste ČRA bluetone wifi :)

dostupnost mas tady http://wifi.bluetone.cz/newwasuser/images/content/pictures/mapka-20-b.jpg

Sdílený přístup k internetu s celkovou kapacitou až 2048 kbit/s Přidělování privátních IP adres, DNS serveru pomocí DHCP serveru Překlad adres pomocí NAPT (1:n) Pro komunikaci od uživatele jsou standardně z bezpečnostního hlediska zakázány porty TCP 139,TCP/UDP 135, TCP/UDP 1434, TCP/UDP 4444, TCP 445 Komunikace na jiný SMTP (mail) server než Bluetone není povolena.

za 499,- kc
ale nemam tuseni jak je to funkcní :)

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.