Rychlost.cz Fórum Doporučení připojeni v ....... Doporuceni pripojeni Praha, Brno, Hradec Kralove dohromady

Doporuceni pripojeni Praha, Brno, Hradec Kralove dohromady

Doporuceni pripojeni Praha, Brno, Hradec Kralove dohromady

Doporučení připojeni v .......
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Zdravim. Co byste mi doporucili za pripojeni. Pendluju mezi temito mesty (nejvic PHA nejmin HK). V Praze pripojeni mam. V Brne nemam stabilni zakladnu, jsem na ruznych mistech. Nepotrebuju extra rychlost (256 stabilni staci), ale potrebuju stabilni pripojeni se spolehlivym pingem max +-50 (on-line obchody). Nejmobilnejsi je asi CDMA, ale to pravdepodobne nekoresponduje se spolehlivosti. Platit si vsude DSL nebo wifinu se mi teda nechce.

od smazáno
IP: (zobrazit)

mám ho sice furt na jednom místě, ale nejsou s nim problémy. Jinak máš na výběr ještě z t-mobile 4G. Jsem si ale jist, že pokrytí NMT sítí, kterou využívá Eurotel k provozu připojení CDMA je vyšší, než pokrytí sítí, kterou T-mobile provozuje 4G. Jinak rychlost je v průměru slabě nad 512Kbps, ale odezva je vyšší, častokrát i okolo 200ms, ale nemyslim si, že bys to u on-line obchodování (i na burze) nějak poznal. Jestli sem tě nepřesvědčil, tak si skoč do nějaký prodejny Eurotel a tam by ti měli půjčit CDMA modem na vyzkoušení a stejný je to asi i s T-mobile. Měj se, Honza

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.