od eshen příspěvků: 21 IP: (zobrazit) | Čao lidi, nevíte jaké mám nastavit parametry pro připojení ip kamery tak, aby na mých webových stránkách viděli tu kameru všichni a ne jen já a to ze své lokální sítě?:D už sem psal 2 emaily do anetu ale jaksi jsem nedostal ještě odpověď. Pokud máte s nastavením zkušenosti tak mi prosím poraďte. Díky. |
---|---|
od eshen příspěvků: 21 IP: (zobrazit) | připojení bezdrát wifi, anténa mikrotik->router->ipkamera |
---|---|
od jajaapaja příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | + verejnou IP coz u a-net nemozny,nabizi pouze sdilene pripojeni |
---|---|
od anders příspěvků: 421 IP: (zobrazit) | A co přesměrování portu?To by samozřejmě musel udělat poskytovatel,ale pokud opravdu nevede veřejné IP (zajímavé,to je dneska řekl bych standard),nevím jak vstřícný bude v tomto případě.. |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | zqprve dotaz je starwj vic jak pul roku, tak si nemyslim ze by odpoved k necemu byla. a za druhe nektere ip kamery umi uploadovat na ftp,takze zadna active ip ani presmerovani neni treba. |
---|---|