od alisero příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | Dobrý den, hledám nějaké připojení k internetu v ulici Příční (wi-fi nebo kabel). Mohli byste mi prosím doporučit nějakého poskytovatele? Možná víte, kdo tady má pokrytí? Mockrát děkuji za všechny odpovědi. Přeji všem hezký den! |
---|---|
od svestka příspěvků: 143 IP: (zobrazit) | V lokalite ma pokryti PC servis Brno (http://www.PCservisBrno.cz), je to WiFi, takze je potreba dat antenu na strechu.rnPetrrnrn internet brno a okolí |
---|---|
od anders příspěvků: 421 IP: (zobrazit) | Taky v této lokalitě má pokrytí www.jaronet.cz ,ti běžně poskytují tarif 8 Mbps s agregací 1:10 za 504 Kč, nyní mají akci 8 Mbps 1. rok zdarma a poté za 240 Kč/měsíc jako odměnu pokud přejdete od konkurence k nim. Agregace je cítit,ale jinak kvalitní připojení s minimem výpadků... |
---|---|
od xxxx příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | radím vám dobře PC Servis nebrat... pomala rychlost, na zvraceni... :-( |
---|---|
od svestka příspěvků: 143 IP: (zobrazit) | to mě mrzí, ve večerní špičce je download plně vytížen, agregace je znát, ale když se ozvete, určitě se to dá vylepšit. internet brno a okolí |
---|---|
od anders příspěvků: 421 IP: (zobrazit) | Za ty ceny by to mělo být garantované připojení bez agregace!Tato firma láká na úžasný flexi tarif "již od..",ale už neřekne co za to a kolik za normální,dneska všude jinde běžnou rychlost..;-) http://www.pcservisbrno.cz/cenik-pripojeni-k-bezdratovemu-internetu-v-brne |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | ono staci kliknout na vice informaci a tam mas pak prehlednou tabulku ;) a garantovane to neni, je tam agregace (tusim 1:4). |
---|---|
od anders příspěvků: 421 IP: (zobrazit) | Však já vím že tam je agregace (1:2 až 1:10, ovšem to aby člověk hledal ve FAQ ;-)),a vím i to že stačí kliknout na "více informací". Ale dřív než člověk klikne, praští jej mezi oči řvavý nápis "Nejlevnější internet v Brně: od 110,- Kč měsíčně!, nebo "Rychlost až 4/2 Mbps od 100,- měsíčně! Více v ceníku..." a v ceníku člověk zjistí že je účtován přenos dat.. ;-) Reklamština v praxi.. |
---|---|