Rychlost.cz Fórum O rychlost.cz Jak Vám jede nový tester

Jak Vám jede nový tester

Jak Vám jede nový tester

O rychlost.cz
Strana:1 2
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od adam
moderátor

Jak Vám jede nový tester (výber serveru v druhé sloupci s příznakem "new")

Zda se Vám nová verze lepší, rychlější, přesnější oproti verzi staré(současné)?

 
od anders
příspěvků: 421
IP: (zobrazit)

Každopádně dle zběžného testíku ukazuje víc než starý!:-) Hlavně Sitel...

 
od ajfelek
příspěvků: 6
IP: (zobrazit)

Sitel jede priblizne stejne, Casablanca ukazuje min.

 
od ray
příspěvků: 1
IP: (zobrazit)

Mohly by jste udelat specialne pro kabelovky s fttx neco aby tam byl treba volitelne vetsi vzorek dat a i pro download je tam prilis malo chce to aspon 100MB vzorek me se to ani nerozjede nez test skonci a nameri mi to sotva polovinu rychlosti. U nas je zvykem pripojeni 1:1.

 
od psp822
příspěvků: 396
IP: (zobrazit)

RaY:12.11.2010 19:33Mohly by jste udelat specialne pro kabelovky s fttx neco aby tam byl treba volitelne vetsi vzorek dat a i pro download je tam prilis malo chce to aspon 100MB vzorek me se to ani nerozjede nez test skonci a nameri mi to sotva polovinu rychlosti. U nas je zvykem pripojeni 1:1.

jj přesne tak pak když člověk měří na Gigabit páteři tak je rychlost.cz k hovnu

I takhle může frčet NET doma :) = http://rychlost.cz/rs/201649111354.png
 
od warman
příspěvků: 1 102
IP: (zobrazit)

psp822:12.11.2010 23:12jj přesne tak pak když člověk měří na Gigabit páteři tak je rychlost.cz k hovnu

kdyz clovek meri na gigabit pateri tak mu je jakykoliv meric rychlosti k hovnu ;)

 
od psp822
příspěvků: 396
IP: (zobrazit)

warman:12.11.2010 23:46kdyz clovek meri na gigabit pateri tak mu je jakykoliv meric rychlosti k hovnu ;)
rnrnnn my mame v síti vlastní i s 100MB souborem a to měří asi nejlepe co znam(jinak hodnoty nikdy nedosáhnou 1 Gbit ani nahodou jedině při stahování FTP a to mi zase brzdí hdd)

I takhle může frčet NET doma :) = http://rychlost.cz/rs/201649111354.png
 
od adam
moderátor

Par testu od cloveka co dela v cesky televizi na IT.

Myslite si ze toto jsou nizka cisla?
www.rychlost.cz/rs/20103789464.png
www.rychlost.cz/rs/20103789592.png

 
od psp822
příspěvků: 396
IP: (zobrazit)

to je sice pekný ale co ten ping utoho prvního testu a co ten uploud

I takhle může frčet NET doma :) = http://rychlost.cz/rs/201649111354.png
 
od adam
moderátor

psp822:13.11.2010 23:40to je sice pekný ale co ten ping utoho prvního testu a co ten uploud

Upload muze byt limitovan, stejne tak i u odezvy muze cas od casu zapracovat nejaky limiter.

 
od warman
příspěvků: 1 102
IP: (zobrazit)

psp822:13.11.2010 00:43rnrnnn my mame v síti vlastní i s 100MB souborem a to měří asi nejlepe co znam(jinak hodnoty nikdy nedosáhnou 1 Gbit ani nahodou jedině při stahování FTP a to mi zase brzdí hdd)

obvykle se testery rychlosti pouzivaj, kdyz mam problem s rychlosti, abych si overil zda to tak opravdu je. A nebo kdyz mam novy net, tak treba 5x denne po tyden testuji, abych si overil zda to nekolisa atd atd.

Jinak doma 1gbit pripojku snad nikdo nema :) to uz mluvite hodne teoreticky a do budoucna. znamej dela v masteru a ma pripjku 10gbit, znate nejaky tester, ktery toto zmeri?....

 
od tomasek1234
příspěvků: 438
IP: (zobrazit)

Domnivam se, ze tento a podobne testery je zameren spis na normalni lidi s normalnim pripojenim. Vasi kamaradi na Gbitech urcite nemaji potrebu si rychlost nekde premerovat. Napadame at si vymeni kontakty a meri si to na tech Gbitech vzajemne :D

 
od pavlik12
příspěvků: 3
IP: (zobrazit)

warman:14.11.2010 22:03

Jinak doma 1gbit pripojku snad nikdo nema :) to uz mluvite hodne teoreticky a do budoucna.

Ale má, a není takových málo :-) Dokonce některým ten gigabit pokračuje i do zbytku netu.

Každopádně má rychlost.cz oproti jiným měřákům, dle mých zkušenností, velké problémy při měření uploadu u vyšších rychlostí.

Mám domů linku 100/100 = efektivních 90/90 (ověřeno FTP přenosy na/z Cesnetu), zde naměřím většinou 50/5 a na ostatních měřácích tak 65/60.

 
od mira-s
příspěvků: 7
IP: (zobrazit)

Dobrý, dokonce na PDA s WindowsCE 5.00 funguje skvěle. (Stará verze na něm má problémy s testem Uploadu)

 
od davinci
příspěvků: 5
IP: (zobrazit)

:23.09.2010 11:19Jak Vám jede nový tester (výber serveru v druhé sloupci s příznakem "new")

Zda se Vám nová verze lepší, rychlější, přesnější oproti verzi staré(současné)?

Zajímavé. Na eri.cz a speedtestu bezproblémových 18Mbit/6Mbit naměřeno, ale zde a na dsl maximálně 2M download.

 
Strana:1 2

Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.

Vyzkoušejte náš speedtest. Fungující i bez Flashe, čistě na Javascriptu.