od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | toz lidi, HSDPA od vodafone a htc touch pro windows 6.5 ... Mrknete se jak mi to vali :D:D:D:D co lidi, kterej me prekona? |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | http://rychlost.cz/rh/20102327366-22eddc9324.html tady je ta rychlist |
---|---|
od mmike příspěvků: 145 IP: (zobrazit) | haha :Prnrnklasicky bug merice,toto vyprodukuje casto i jiny meric a ne vzdy musi byt mobilni pripojeni...tusim nejednou mi to udelalo i na mem Wi-Fi,duvod absolutne neznamy,dalsi mereni jiz zcela ok. |
---|---|
od anders příspěvků: 421 IP: (zobrazit) | Tohle to dělává když je net hodně nestabilní,jistým "optimálním způsobem" během měření zakolísá. Nedávno měl můj provider problém kdy to lagovalo a ztrácely se pakety a podobné haluze mi to tu hlásilo pravidelně.:) |
---|---|
od speedman93 příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | už jsem tě překonala né jen jednou dowloand máme podobnej ale uploud mám i o deset Mega větší :D a to nemam žádnou pevnou ale na střeše satelit co máš ty? já tě dávam bezdrátovim a ke všemu si platim jen jeden mega a letí mi přes deset :D |
---|---|