od kaosboy příspěvků: 35 IP: (zobrazit) | od kolika Mb/s se dá mluvit o "vysokorychlostním"? |
---|---|
od anders příspěvků: 421 IP: (zobrazit) | Podle mě tak od 4-5 mbit, i když se mnou asi leckdo nebude souhlasit... |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | podle nejakejch tech reguli ci co, je vysokorychlostni internet uz i 256 nebo 512kbit tusim :D jinak, v dnesni dobe vysokorychlostni je minimalne tech 4mbit(nekdo rekne 2mbit, ale podle me je rozumnych onech 4mbit) |
---|---|
od marconi příspěvků: 33 IP: (zobrazit) | Podle kritérií ČTÚ se označení "broadband" (širokopásmový internet) týká všeho od rychlosti 256 kbps. Trochu zastaralé... |
---|---|
od kaosboy příspěvků: 35 IP: (zobrazit) | právě že jsem na to taky narazil , jeden nejmenovaný poskytovatel pod pojmem "vysokorychlostní" má 1Mbit/256Kbit a to mi přijde spíš jako průměr... |
---|---|
od anders příspěvků: 421 IP: (zobrazit) | Pokud je 1 mbit kvalitní,proč ne. Před pár lety prodávali někteří jako "vysokorychlostní" i těch 256 kbit s agregací...:) |
---|---|
od mysteria příspěvků: 79 IP: (zobrazit) | Mno myslím že pro normálního uživatele a občasného stahovače filmů - tak 3GB denně musí v pohodě stačit i 2mbps/2mbps co mám já :) |
---|---|
od kaosboy příspěvků: 35 IP: (zobrazit) | tak to já bych ten svuj hodnotil spíš jako rychlý internet http://rychlost.cz/rs/u2010193227.png vysokorychlostní je pro mě >10Mbit , proto jsem se chtěl zeptat jak to vidí lidé jiní .... |
---|---|
od fahio příspěvků: 111 IP: (zobrazit) | Slovníkové heslo je: "• vysokorychlostní internet – připojení umožňující vyšší přenosovou rychlost dat - alespoň 256 kb/s (xDSL, připojení přes kabelovou telephonist, bezdrátové připojení, WI-FI, vysokorychlostní mobilní připojení - CDMA)." Drsoň, co? |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | v dnesni dobe by to uz melo byt na jinych rychlostech. v dobe kdy vysokorychlostni bylo 256kbits, tak 90% lidi melo pouze modem 56kbit ;) |
---|---|
od pepec příspěvků: 10 IP: (zobrazit) | Souhlasim tahle koncepce vznikla za doby kdy bylo bud katastrofalni telefonni nebo sdilene 128kbit. wifi a nekteri borci meli aji 256 nesdilenou kabelovku. Jo to byly casy :-D pamatuju kdyz sem jednou koukl na speedmeter kdyz vypadlo shapovani rychlosti a na wifi sem tahal 2.4Mb/s. to sem uzasem nechapal. dnes kdyz taham 24Mb/s po optice tak se nad tim ani nepozastavim :) Ja bych videl tu hranici tak na 8Mb/s |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | ja bych spis rekl, ze vysokorychlostni bych dal na takovou uroven, kdy: clovek muze sledovat Online prenos ve velke kvalite,... takze ty 2mbits jsou dostacujici dle me(za hodinu touto rychlosti stahnete cca 900MB) |
---|---|
od hippos příspěvků: 3 IP: (zobrazit) | A co říkáte na http://rychlost.cz/rs/20102174062-3acddfbaa5.png |
---|---|
od kaosboy příspěvků: 35 IP: (zobrazit) | S tim souhlasím, i když jsem nejdřív měl za vysokorychlostní 10Mb/s + ..... |
---|---|
od pepec příspěvků: 10 IP: (zobrazit) | Ano za broadband by melo byt brano pripojeni, ktery zvladne telefonovani, prehravani hudby a prehravani videa, nacoz vam ty 4Mb/s. staci. Nicmene je potom otazka moznosti efektivniho prenosu vetsich objemu dat v rozumnem case a potom i technologickeho vyvoje. |
---|---|
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.