od hakic příspěvků: 8 IP: (zobrazit) | Ahoj, pořídil jsem si router AirLive G.DUO Dual s tím, že jsem mel predstavu, že splní požadavek připojení na AP daného poskytovatele a druhou antenou že si rozvedu net po baraku. Ted presne nevim co zvolit za mod. Volil jsem poprvé mod Client + AP coz funguje z části a to tak ze dovolí dané ap vyhledat, ale když mu chci nadefinovat ip, masku , branu a dns tak jsem v koncich. Možnos brany ip a masky tam nejaká je, ale DNS nemám kam vypsat. Neví nekdo kde by mohl být problém nebo jestli jsem nezvolil špatný mod? díky |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | zkus WISP mode viz. http://wiki.airdump.cz/WISP_Mode a nebo jeste zkusit WDS |
---|---|
od jirka-76 příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | tento router jsem nastavoval jenom jedenkrát, při zapnutí módu AP+klient to změnilo IP adresu a už jsem se do něj nedostal, po továrním restartu jsem nechal ten první mód (už nevim co to bylo) připojil jsem se na poskytovatele a druhou anténou jsem pokryl domácnost a vše jede na 100pro. |
---|---|