od sio příspěvků: 3 IP: (zobrazit) | Zajimalo by me jaky je nejlepsi serverhousing, je mi jasne, ze je to siroke tema, ale nejake shrnuti, pripadne jak jste spokojeni se svym serverhousingem, jaka jsou uskali. |
---|---|
od Adam moderátor | <fieldset><legend>sio</legend>Zajimalo by me jaky je nejlepsi serverhousing, je mi jasne, ze je to siroke tema, ale nejake shrnuti, pripadne jak jste spokojeni se svym serverhousingem, jaka jsou uskali.</fieldset> Ja mam server u Casablancy a jsem vesmes spokojen. Kvalita za prijatelnou cenu. |
---|---|
od fido ---- příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | najlepsie je si zaplatit dobre pripojenie a mat server doma. uz som sa veela krat presvecil ze ine riesenie je ZLE. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Ja mam server u Casablancy a jsem spokojen. Kvalita za prijatelnou cenu, nemam takrka zadne vyhrady. |
---|---|
od Adam moderátor | <fieldset><legend>fido dido</legend>najlepsie je si zaplatit dobre pripojenie a mat server doma. uz som sa veela krat presvecil ze ine riesenie je ZLE.</fieldset> u serverhousingu se jedna o pripojeni v radu 100Mbitu blizko k pateri s tim, ze samotnej poskytovatel ma treba 1GBit mit server doma, to snad jen pro nejakou replikaci dat a spravu z domova, ale zaroven umisteneho obsahu i na serveru v profesionalni urovni a dostupnosti je pravda, ze email server doma pro sve mejly mozny je a je to vcelku prijatelny, ale veci ktere potrebuji okamzitou odezvu jako web s vetsi navstevnosti snad doma ani nejde, ale treba se pletu :) |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>fido dido</legend>najlepsie je si zaplatit dobre pripojenie a mat server doma. uz som sa veela krat presvecil ze ine riesenie je ZLE.</fieldset> Chlape joko znam par takovejch lidi ale je to velice draha zalezitost a musis bydlet v dosahu a to jaksi si kazdej nemuze dovolit ja mam svuj server v Brne MAster Internet 10mbps nix 8mbps tranzit sice agregace 1:24 ale slape v poho upload stabilne klem 1.1-1.3MB/s :twisted: a prijatelna cena 690Kc mnesicne :wink: |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | [quote="Adam"]<fieldset><legend>fido dido</legend>je pravda, ze email server doma pro sve mejly mozny je a je to vcelku prijatelny, ale veci ktere potrebuji okamzitou odezvu jako web s vetsi navstevnosti snad doma ani nejde, ale treba se pletu :)</fieldset> Vsechno de v dnesni dobe mit doma jen to stoji strasny prachy :twisted: snam ale lidi co maj doma 10mbps nebo 35mbps a pingy maj kolem 10ms :) ale o cene raci ani mluvyt nebudu :wink: |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | 1.3 MB...MEGA BYTE.... hmm tak o tom sa mne asi len moze snivat... mam doma zavedeny internet aDSL (neobmedzeny pristup) no s agregaciou :-((( platim(no mozno nezaplatim) cca. 1060-1300.-sk mesane za pripojenie... mala by tam byt rychlost up 128 kbps down 512 kbps... v real mam ale rychlost (skor by sa sem hodilo slovo POMALOST) down 9 kbps up 3-5 kbps !!!!!..... A ze vraj super rychly internet na moderne hry ako UNREAL TOURNAMENT 2004, apod... haaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaa ha :-( Tak teraz pozadujem od ST ONLINE okamzitu napravu... som zvedavy co z toho bude... Toto je uz moje druhe pripojenie...a ja som si este stazoval na predosle pripojenie (tam som mal rychlost min. 10x lepsiu a stalo ma len 500 sk mesacne bez viazanosti a obmedzeni)...to je humus!!! ... smola... nespravodlivost... hurraaaa do POVSTANIA!...nech zije REVOLUCIA!!! vsetkych povesit a nechat nad branami mesta ako vystrahu pre potencionalnych nastupcov takychto podvodov :DDD...(nechal som sa uniest.... sry) JA SI LEN XEM ZAHRAT PRE boha !!! TAK PRECO... PREEEECOOOO to nijak nejde????!!!!???? :-((((((((((((((((((((((((((( |
---|---|
od Adam moderátor | ad serverhousing mam osobni zkusenost s inway, tiscali a casablanca casablanca - jak jsem psal, prijatelne, servery ve vlastnich zamikatelnych boxech inway - uz sem tam mel jeden vyjezd aniz by byl potreba, kdybych nemel sebou notebook tak ani nedokazu ze je chyba u nich, meli spatne nastavenej switch a nechteli tomu uverit, servery polozene na sobe v jedne mistnosti cca 4x3 metry, tam bych si vlastni stroj nedal tiscali - vcelku komfortni :), boxy pro servery, nebo spise pro racky , pohodlne zidle, rychlost a kvalita srovnatelna mozna lepsi nez u casablancy, prezuvky sebou |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Nemame u nich zadnej problem. Modernej telehouse, sidli tam i seznam.cz . Antistaticka podlaha, klima, specialni hasici plyny, monitoring pomoci kamer, backup elektriny, diesel agregator a plno features. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Já bych také chtěl více info o serverhousingu. Přemýšlím mezi forpsi, internetserver a radiokomunikace (bluetone) |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | doporucuji jedine serverhosting nebo serverhousing od firmy COOLHOUSING...tato firma disponuje dvoumi pripojakmi 1Gbps do NIXu a kvalita je opravdu chvályhodná. Propujceny server vyuzivam k spousteni ruznych hernich serveru a odezva je dokonalá www.coolhousing.net[/url] |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | doporucuji jedine serverhosting nebo serverhousing od firmy COOLHOUSING...tato firma disponuje dvoumi pripojakmi 1Gbps do NIXu a kvalita je opravdu chvályhodná. Propujceny server vyuzivam k spousteni ruznych hernich serveru a odezva je dokonalá <pre>http://www.coolhousing.net</pre> |
---|---|