Rychlost.cz Fórum Ostatní Serverhousing - zkusenosti

Serverhousing - zkusenosti

Serverhousing - zkusenosti

Ostatní
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od sio
IP: (zobrazit)

Zajimalo by me jaky je nejlepsi serverhousing, je mi jasne, ze je to siroke tema, ale nejake shrnuti, pripadne jak jste spokojeni se svym serverhousingem, jaka jsou uskali.

od Adam
moderátor

<fieldset><legend>sio</legend>Zajimalo by me jaky je nejlepsi serverhousing, je mi jasne, ze je to siroke tema, ale nejake shrnuti, pripadne jak jste spokojeni se svym serverhousingem, jaka jsou uskali.</fieldset>

Ja mam server u Casablancy a jsem vesmes spokojen. Kvalita za prijatelnou cenu.

od fido ----

najlepsie je si zaplatit dobre pripojenie a mat server doma.

uz som sa veela krat presvecil ze ine riesenie je ZLE.

od smazáno

Ja mam server u Casablancy a jsem spokojen. Kvalita za prijatelnou cenu, nemam takrka zadne vyhrady.

od Adam
moderátor

<fieldset><legend>fido dido</legend>najlepsie je si zaplatit dobre pripojenie a mat server doma.

uz som sa veela krat presvecil ze ine riesenie je ZLE.</fieldset>

u serverhousingu se jedna o pripojeni v radu 100Mbitu blizko k pateri s tim, ze samotnej poskytovatel ma treba 1GBit

mit server doma, to snad jen pro nejakou replikaci dat a spravu z domova, ale zaroven umisteneho obsahu i na serveru v profesionalni urovni a dostupnosti

je pravda, ze email server doma pro sve mejly mozny je a je to vcelku prijatelny, ale veci ktere potrebuji okamzitou odezvu jako web s vetsi navstevnosti snad doma ani nejde, ale treba se pletu :)

od smazáno

<fieldset><legend>fido dido</legend>najlepsie je si zaplatit dobre pripojenie a mat server doma.

uz som sa veela krat presvecil ze ine riesenie je ZLE.</fieldset>

Chlape joko znam par takovejch lidi ale je to velice draha zalezitost a musis bydlet v dosahu a to jaksi si kazdej nemuze dovolit ja mam svuj server v Brne MAster Internet 10mbps nix 8mbps tranzit sice agregace 1:24 ale slape v poho upload stabilne klem 1.1-1.3MB/s :twisted: a prijatelna cena 690Kc mnesicne :wink:

od smazáno

[quote="Adam"]<fieldset><legend>fido dido</legend>je pravda, ze email server doma pro sve mejly mozny je a je to vcelku prijatelny, ale veci ktere potrebuji okamzitou odezvu jako web s vetsi navstevnosti snad doma ani nejde, ale treba se pletu :)</fieldset>

Vsechno de v dnesni dobe mit doma jen to stoji strasny prachy :twisted: snam ale lidi co maj doma 10mbps nebo 35mbps a pingy maj kolem 10ms :) ale o cene raci ani mluvyt nebudu :wink:

od smazáno

1.3 MB...MEGA BYTE.... hmm tak o tom sa mne asi len moze snivat...

mam doma zavedeny internet aDSL (neobmedzeny pristup) no s agregaciou :-(((

platim(no mozno nezaplatim) cca. 1060-1300.-sk mesane za pripojenie...

mala by tam byt rychlost up 128 kbps down 512 kbps...

v real mam ale rychlost (skor by sa sem hodilo slovo POMALOST) down 9 kbps up 3-5 kbps !!!!!.....

A ze vraj super rychly internet na moderne hry ako UNREAL TOURNAMENT 2004, apod... haaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaa ha :-(

Tak teraz pozadujem od ST ONLINE okamzitu napravu... som zvedavy co z toho bude...

Toto je uz moje druhe pripojenie...a ja som si este stazoval na predosle pripojenie (tam som mal rychlost min. 10x lepsiu a stalo ma len 500 sk mesacne bez viazanosti a obmedzeni)...to je humus!!! ... smola... nespravodlivost... hurraaaa do POVSTANIA!...nech zije REVOLUCIA!!! vsetkych povesit a nechat nad branami mesta ako vystrahu pre potencionalnych nastupcov takychto podvodov :DDD...(nechal som sa uniest.... sry)

JA SI LEN XEM ZAHRAT PRE boha !!! TAK PRECO... PREEEECOOOO to nijak nejde????!!!!???? :-(((((((((((((((((((((((((((

od Adam
moderátor

ad serverhousing

mam osobni zkusenost s inway, tiscali a casablanca

casablanca - jak jsem psal, prijatelne, servery ve vlastnich zamikatelnych boxech

inway - uz sem tam mel jeden vyjezd aniz by byl potreba, kdybych nemel sebou notebook tak ani nedokazu ze je chyba u nich, meli spatne nastavenej switch a nechteli tomu uverit, servery polozene na sobe v jedne mistnosti cca 4x3 metry, tam bych si vlastni stroj nedal

tiscali - vcelku komfortni :), boxy pro servery, nebo spise pro racky , pohodlne zidle, rychlost a kvalita srovnatelna mozna lepsi nez u casablancy, prezuvky sebou

od smazáno

Nemame u nich zadnej problem. Modernej telehouse, sidli tam i seznam.cz . Antistaticka podlaha, klima, specialni hasici plyny, monitoring pomoci kamer, backup elektriny, diesel agregator a plno features.

od smazáno

Já bych také chtěl více info o serverhousingu. Přemýšlím mezi forpsi, internetserver a radiokomunikace (bluetone)

od smazáno

doporucuji jedine serverhosting nebo serverhousing od firmy COOLHOUSING...tato firma disponuje dvoumi pripojakmi 1Gbps do NIXu a kvalita je opravdu chvályhodná. Propujceny server vyuzivam k spousteni ruznych hernich serveru a odezva je dokonalá www.coolhousing.net[/url]

od smazáno

doporucuji jedine serverhosting nebo serverhousing od firmy COOLHOUSING...tato firma disponuje dvoumi pripojakmi 1Gbps do NIXu a kvalita je opravdu chvályhodná. Propujceny server vyuzivam k spousteni ruznych hernich serveru a odezva je dokonalá

<pre>http://www.coolhousing.net</pre>

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.