od vasek2 příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | Mám na NB Acer 3810T webové odezvy kolem 500 ms. (mereno na rychlost.cz, jak pres wifi, tak LAN kabel pripojen na router). Ostatni pc (netbook i stolni pc) maji odezvy za stejnych podminek 10x mensi. Typ pripojeni UPC 10M, router Asus WL530gv2. Diky tomu mi skace hlas na skype, apod. Nevite nekdo proc? Vyplyva mi z toho, ze musi byt problem s NB, ale jaky? Diky |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | Notas muze byt zavirovany, muze se stat ze za to muze antivirak, firewall v notasu. Co mas za os, antivirak a dalsi by to chtelo napsat, nenapsals dostatecne info :) |
---|---|
od vasek2 příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | Mam W7, antivir NOD32 a spusteny windows firewall. mam novou instalaci na cisty disk asi tyden.... |
---|---|
od tomasek1234 příspěvků: 438 IP: (zobrazit) | Problem se sitovkou? |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | to pochybuji, kdyz ma stejny problem s wifi a s lan. To vypada na spatne nastaveni neceho |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | Osobne ti neporadim, ale precti si: http://www.sevenforums.com/gaming/18935-high-pings-windows-7-gaming.html Part 1. Goto start menu>right click Computer>Manage>Services and Applications>Services then search for Multimedia Class Scheduler. Switch startup type to Disabled. (Startup type: "Manual" does not work) Part 2. Goto start menu type Regedit in search push enter then locate HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServicesAudiosrvDependOnService Right click Modify and remove MMCSS from the list then click ok. Reboot. |
---|---|