od numero příspěvků: 3 IP: (zobrazit) | Dobrý den. Mám tu jistý problém. Vždy při načtení FaceBooku (někdy se ani nenačte) se mi objeví toto. Spojení přerušeno Spojení se serverem bylo v průběhu načítání stránky ukončeno.
za chvíli.
počítače.
Firefox přístup na Internet. Několikrát dávám aby se stránka aktualizovala ale neaktualizuje. Pak zkusím jiné stránky např. seznam.cz nenačte se pouze vypisuje " Čekám na seznam.cz" poraďte mi prosím co s tím. Děkuji. |
---|---|
od ceasar příspěvků: 4 IP: (zobrazit) | Hoj,ted jsem měl ůplně to samé,používal jsem Mozzilu,pak trvalo čím dál delší dobu,než naběhla a za nějaký čas stejné hlášky typu server nenalezen,načítání nebo program neodpovídá apod. Tak jsem ji odinstaloval,nainstaloval novou a furt to samý.Až jsem se na vykašlal a nainstaloval OPERA 10.10 a je vše v poho,navíc je lepší(i v recenzích) jak Mozzila,explorer atd. Po čase jsem si stáhl program Trojanhunter a našlo mi to v compu vir ,Trojan Downloader a nějaký čísla, je možné,že to brzdil nebo zavinil to nenačítání,ale to už nevím.Jinak ho nezaregistroval ani Nod,tak i to možná zkusit. |
---|---|
od ms-fanousek příspěvků: 85 IP: (zobrazit) | |
---|---|
od mysteria příspěvků: 79 IP: (zobrazit) | Víš ono taky při přeinstalování Firefoxu musíš odstranit veškerou cache a další složky v Program files, jinak ji budeš mít stejně poamlou jako předtím. Pokud to odstraníš a nainstaluješ znovu, tak máš opravdu čistou verzi, která je rychlá jako blesk. :) |
---|---|