od smazáno IP: (zobrazit) | Zdárek všem...jsem připojenej k Erkoru, ale ti mě poslední dobou tak štvou, že chci utýct jinam...neporadíte mi prosím co by bylo v HK asi nej... za rozumnou cenu bez omezení:?: |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | www.hkfree.org :shock: :lol: |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | :lol: Čauky já valím na Nové Moravě a dobré cena vůči rychlosti 1* více na grafu rychols.cz (tak to taky zkuste jestliste v našem pokrytí) :twisted: |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | :shock: soráč |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Vem si pripojku od STENu, rychla levna a super pristp www.sten.cz |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Já doporučuji STEN je to super! Všichni kámoši teď utíkají od ERKORU ke STENU, jsou rychlí a je tam bezva domluva. :wink: |
---|---|
od TOYEN příspěvků: 3 IP: (zobrazit) | Nechal bych si Erkor,poslední dobou se fakt lepšej. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Ja bych doporucoval <pre><a href="www.fryba.net">FrýbaNET</a></pre>. Jsou sice nový, ale bezproblémový. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | www.fryba.net |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | www.sten.cz |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | www.erkor.cz -velka rychlost - aspon u me (Jana Masaryka) to jede 4mbit za 322Kc/mesic |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | C4panek: jej ted sem si docetl co jsi psal... proc utikas od erkoru? jim tam zavolej a nebo si dojdi na konecnou trolejbusu 1,2 a pod kostelem maj budovu...staci jim rict a oni to vzdycky spravej pokud je u tebe nejakej problem... |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | jedině HK Free Rychlosti se pohybují o řád výš než u ostatních ISP. HK Free ale není ISP a na to pozor, prostě to není vždy úplně stoprocentní, ale co taky jo, že:-) Dělají to lidé ve svém volném čase bez nároku na odměnu. Mám zkušenost s Erkorem....a můžu říct, už nikdy více... |
---|---|
od erkor příspěvků: 95 IP: (zobrazit) | Mozna by bylo vhodne rici vsechna fakta. HKFREE opravdu neni ISP ale sdruzeni. Prepoklada se zde jista uroven znalosti kazdeho clena a jeho podileni se na cinnostech sdruzeni. Takze se nehodi uplne pro kazdeho. Btw. rici takto obecne, ze rychlosti se pohybuji o rad vyse je nesmysl a zkuste se nad tim zamyslet... |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Zdravim, HKfree si nikdo neporizujte! strasna odezva, ztraty, pomaly, proste hruza des! Bydlim v Malsovicich ale kazdej koho znam tak na to nadava... je to dobry tak na stahovani posty ale na hrani online her nebo stahovani rozohdne ne. |
---|---|
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.