od siddhi příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | Zdravím, mám doma ADSL modem/Wi-fi router TP-Link TD-W8900G, který sem delší dobu nepoužíval. Nyní by jsem ho potřeboval znovu zprovoznit, ale již sem zapomněl přístupové heslo. Existuje nějaká možnost jak se do konfigurace routru dostat? Nebo ho bez hesla můžu rovnou vyhodit? |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | Tady je strucny navod :) http://www.tp-link.com/support/showfaq.asp?id=140 |
---|---|
od karlos příspěvků: 237 IP: (zobrazit) | Tak tam zadej tovární jméno a heslo. Nebo pokud si ho měnil na nějaké tvé, tak roter jednoduše restartuj a mělo by to fungovat. ,-) |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | a co jsem mu poslal? Neznam osobne nikoho,kdo by si enchaval tovarni heslo... |
---|---|
od karlos příspěvků: 237 IP: (zobrazit) | Nedošlo ti to? Po restartu ne, když ho ještě nerestartoval! |
---|---|
od spacek42 příspěvků: 48 IP: (zobrazit) | 192.168.1.1 |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | Tak tedka te nechapu vubec :D sry, ale nejak nevim, co by me melo dochazet... Ja mu poslal navod na to, jak ten router hodit do tovarniho nastaveni. Respektive nechapu, jak myslis to restartovani-jesli vypnuti a zapnuti nebo dani do tovarniho nastaveni? |
---|---|
od karlos příspěvků: 237 IP: (zobrazit) | Tovární nastavení! Pak se obnoví i tovární heslo už chápeš??? |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | No kazdopadne, neni to jednoduchy restartovani :) nebot to tlacitko musis mit aspon 15 sekund stisknuty :) viz ten navod co jsem posilal... |
---|---|
od siddhi příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | zdravim tak dík za pomoc. Ten návod fungoval, problém vyřešen. Jinak samozřejmně že sem mně heslo změněné takže zde asi jiná možnost ani nebyla než tento návod. |
---|---|
od novivan příspěvků: 6 IP: (zobrazit) | Pokud ho někdo "chytře" nezměnil, tak je přihlašovací jméno admin a heslo také admin |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | Dalsi chytrolin :D on uz to davno vyresil. Podotykam, ze heslo si nemeni jen sebevrazi/neznaly. Nebot je obvykle nastaveno, ze je administrace pristupna z internetu :) |
---|---|
od mira-s příspěvků: 7 IP: (zobrazit) | BTW ... a to je taky nastavení hodné sebevrahů - možná víc jak to heslo. ;) |
---|---|