od wasa příspěvků: 7 IP: (zobrazit) | Zdravím , při naměření moje připojení má rychlost 5094Kbit/s(636,81 kB/s) - 471Kbit/s(58,92 kB/s) ovšem jakmile začnu stahovat realná rychlost se pohybuje pouze okolo 100-150kB/s ,stabilitu mám cca 90% . Nevíte čím by to mohlo být ? Díky |
---|---|
od adam moderátor | Neni to stahovani 100-150kB provadeno napriklad pres P2P site? Nekteri ISP tyto protokoli omezuji v ramci FUP, zajisteni kvalitniho pripojeni pro vsechny sve klienty. |
---|---|
od wasa příspěvků: 7 IP: (zobrazit) | Vůbec , měl jsem na mysli klasické stahování nebo i prohližení videií na youtube a jiných webech ... např. k načítaní stránek nemam jedinou výčitku - vše jede jak má ale jakmile chcu neco sosnout tak je rychlost nepřiměřeně malá... |
---|---|
od maximcz příspěvků: 29 IP: (zobrazit) | sosáš z webů (serverů) který maj pomalej (přetíženej) upload.... |
---|---|
od wasa příspěvků: 7 IP: (zobrazit) | Můžu stahovat z kama chci a rychlost je stále stejně pomalá ... :/ |
---|---|
od warman příspěvků: 1 112 IP: (zobrazit) | stahuj.cz slunecnice.cz stahuj nejakej velkej soubor a pak napis (je zde moznost, ze pro domenu rychlost.cz respektive jeho IP neomezuje rychlost,aby ovlivnil statistiky :D) |
---|---|
od wasa příspěvků: 7 IP: (zobrazit) | Jak rikam , muzu stahovat z libovolneho serveru ale rychlost stahovani je na vsech vicemene stejna (90-150kbps) ... nevim jestli je chyba u mě nebo u poskytovatele ... |
---|---|
od lkulikova příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | Mám týž problém, test mi ukazuje že dobVýsledek testu na serveru RYCHLOST.cz Datum a čas: 22.08.2009 18:47 Výsledek testu (rychlost, kvalita) (dle metodiky) Web odezva: 22.4ms79.9ms321.1ms 1 výborné Stabilita: 9.6 % a v reálu se mi neotvírá skoro žádná stránka, tak nevím co s tím :-( |
---|---|
od rumik22 příspěvků: 6 IP: (zobrazit) | to ještě může být problem u poskytovatele, že se mu pomalu překládají DNS |
---|---|
od tomasek1234 příspěvků: 438 IP: (zobrazit) | se stabilitou 9% se divis? pinguj treba seznam.cz a potom nastaveny DNS server hned zjistis problem. |
---|---|