od nonego příspěvků: 5 IP: (zobrazit) | People, please help. Asi týden mám problém se seznamem.cz. Vyhořel mi ADSL modem, koupiljsem si nový a od té doby mi nejdou posílat emaily ze seznamu ani z centrumu. Ani přes firefox bo explorer. Smazal jsem cookies - pak šel seznam přes firefox alespoň načíst. máte někdo idea, kde je temn pes zakopanej? díkes |
---|---|
od maximcz příspěvků: 29 IP: (zobrazit) | no pokud si nic nedělal s PC a je to opravdu v modemu tak tam bude asi nakej firewall, kterej blokuje bůh ví co všechno.. |
---|---|
od nonego příspěvků: 5 IP: (zobrazit) | No a jak to můžu změnit / nebo zjistit? |
---|---|
od maximcz příspěvků: 29 IP: (zobrazit) | no musíš se připojit na ten modem... ale nejdřív to otestuj na jinejch PC, jestli je to fakt tim... máš víc PC doma? nebo notebook? nebo aspoň víc disků s OS? |
---|---|
od nonego příspěvků: 5 IP: (zobrazit) | Ou, tak na druhým kompu to běží. V nastavení PC jsem nic neměnil. Nejdou mi tu odesílat emaily nai z exploreru aniz firefoxu. Máte někdo inspirativní nápad, jak tořešit? |
---|---|
od anders příspěvků: 421 IP: (zobrazit) | Zkoušel jsi v příkazovém řádku ipconfig /flushdns ? |
---|---|