Rychlost.cz Fórum Doporučení připojeni v ....... Rada , Plzen-sever v Bdenevsi

Rada , Plzen-sever v Bdenevsi

Rada , Plzen-sever v Bdenevsi

Doporučení připojeni v .......
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Prosim o radu ohledne pripojeni v okrese Plzen-sever v Bdenevsi coz je spojena vesnice s Kozolupama...?Je zde dosupne Wi-Fi a asi jo tak od koho a za kolik dekuji. 8)

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Ahoj zkus fa. Netro www.netro.cz, mam od nich připojení 128/64 za 390,-Kc bez DPH a naprosta spokojenost. Jen je problem je uhnat (me to trvalo cca. 2mesice). Pripojeni mam uz 5 mesicu a ani jednou to nespadlo :)

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

www.netro.cz není zrovna dobrej příklad firmy se supr nabídkou a rozumnýma cenama.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Dobry den dokazal by nekdo zjistit zda-li je v Kozolupech u plzne dostupne Eurotel EDGE? Dekuji :roll:

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

<fieldset><legend>Anonymous</legend>Ahoj zkus fa. Netro www.netro.cz, mam od nich připojení 128/64 za 390,-Kc bez DPH a naprosta spokojenost. Jen je problem je uhnat (me to trvalo cca. 2mesice). Pripojeni mam uz 5 mesicu a ani jednou to nespadlo :)</fieldset>

NEtro NEbrat!!!!! Podivej se na pispevky ve foru Netro, maji pouze free pasmo, nekoupili si sve pasmo a Plzen i okoli je silne pretizene, tedy te cekaji vypadky. NAvic s tebou nikdo nebude resit reklamace, nebudou ti zvedat ani jejich hotline atd atd. Opravdu velky pozor na ne, odchazi jim spousty zakazniku.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

[quote:353f8c7473]maji pouze free pasmo, nekoupili si sve pasmo a Plzen i okoli je silne pretizene, tedy te cekaji vypadky.</fieldset>

Placas blbosti. Kazdy kdo prodava linky pro domacnosti tak vyuziva free pasma. Na placenem pasmu (3,5 GHz) nejde pouzit rozumne levne technologie. Toto pasmo vyuzivaji predevsim firemni zakaznici kteri jsou schopni zaplatit za 1 Mb tisice mesicne. tam je na sirku kanalu 5 MHz i s WIMAXem mozno pouzit jen 15 Mb. Takze tech 32 tis rocne jen za pronajem kanalu je hodne moc. Pak je ovsem dulezite jak umi firma vyuzit ty dostupne technologie i ve free pasmech. No a take jak se staraji o klienty. To ale nema nic spolecneho s tim jake pasmo vyuzivaji.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Mám Netro a nejsem spokojen - výpadky taky několikrát za den, kvalita nic moc, odezva měřená dnes (web odezva:min:32.2ms průměr:1375.5ms max:6030.1ms) někdy je to absolutně nepoužitelné. Přecházím k PilsFree, akorát že jim tady někdo ukradl zařízení, tak musím ještě počkat.

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

NEBRAT! Stát se zákazníkem této firmy, byla největší chyba, kterou jsem kdy v oblasti výpočetní techniky učinil. Nejen že cena za připojení je nepřiměřená, ale i služby a přístup k zákazníkovi, nemají s profesionalitou co dělat. Připojení má časté výpadky, které nikoho z firmy nezajímají. Jediné co firma opravdu zvládá, je poslat včas fakturu na váš e-mail. Jen škoda že si ji nepřečtete, když vám nejde internet :-).

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Zdar , chci se zzeptat zda nekdo nevi kdo je provozovatel servru wifi rada1-net. Dekuji

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

V Bdenevsi bych doporucoval sit Touskov.NET. Par znamych je pripojenejch a plna spokojenost. Kontakty jsou na netu - http://www.touskov.net

 
od psp822
příspěvků: 396
IP: (zobrazit)

Zdravim Lidi hlédáte připojení v plzni a okoloí zkuste pilsfree

rychlost suprová sem tám nejaký krátký výpadek jinak super a cena? 300 kilča za mesíc veřejná IP na požádání zdarma.

Potřebujete poradit napište mi na email tykal.martin@seznam.cz

nebo skype tykal.martin nebo ICQ 471843092

http://rychlost.cz http://rychlost.cz/rs/20094363218-61df010895.png

I takhle může frčet NET doma :) = http://rychlost.cz/rs/201649111354.png
 
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.