Rychlost.cz Fórum Ostatní Rychlost

Rychlost

Rychlost

Ostatní
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od neliska5
IP: (zobrazit)

Dobrý den,můžet mi někdo vysvětlit výsledky tohoto testu,jestli je dobrý nebo špatný.

130,30 kbit/s (16,29 kB/s)
Upload: 27,65 kbit/s (3,46 kB/s)

Web odezva: 57.8ms72ms124.3ms 2 velmi dobré

Stabilita: 15.2 %

Já tomu moc nerozumím,ale poslední dobou nám doma trvá hrozně dlouho než se načte stránka.Dříve to šlo velmi rychle,ale poslední cca dva měsíce je to bída někdy nenaběhne vůbec,nebo po dlouhém nabíhání to spadne.Když jsme volala poskytovatele tak nám vždy jen sdělí že dělají úpravy na vysílači.Když přejedu na prodejnu kde mám jiného poskytovatele internet jde bez chyby.Děkuji za vaše rady Jarka

od mysteria

Mno nic moc - download je velmiu malý, takový byl asi tak i dialup.

Upload ještě horší, to se nedivím, že se to načítá tak dlouho.

Ping by ještě ušel, ale stabilita 12% je velmi malá, takže celkově vaše připojení stojí za velké hov*o.

Ale asi fakt musíte čekat, než dokončí tu opravu, pak se to vrátí do normálu (snad :()

od neliska5

Mysteria:29.03.2009 11:41Mno nic moc - download je velmiu malý, takový byl asi tak i dialup.

Upload ještě horší, to se nedivím, že se to načítá tak dlouho.

Ping by ještě ušel, ale stabilita 12% je velmi malá, takže celkově vaše připojení stojí za velké hov*o.

Ale asi fakt musíte čekat, než dokončí tu opravu, pak se to vrátí do normálu (snad :()

Děkuji za vysvětlení,ale už mi to pěkně štve jelikož net potřebuji nutně k práci a ta jejich oprava už mi přijde nějak moc dlouhá.

od d-e-s-t-a-k

neliska5:29.03.2009 19:15Děkuji za vysvětlení,ale už mi to pěkně štve jelikož net potřebuji nutně k práci a ta jejich oprava už mi přijde nějak moc dlouhá.

stabilita je fakt silena tipnul bych to bud na nejakou wifi s hroznym signalem nebo pekne porouchane dsl :-D

v tomto pripade bych doporucil podivat se po nejakem tom jinem poskytovateli :)

od maximcz

můžu se zeptat co to vlastně ta stabilita je???

mam připojení 10 megabit... pokud uploaduju nebo stahuju soubor přes FTP nebo cokoliv jinyho tak mi to de konstantně těch 10 mega webobou odezvu když měřim tady tak to naměří 12-20ms ale tu stabilitu to naměří někdy 20% a někdy 90% tak co to vlastně je?

od mysteria

MaximCZ:29.03.2009 23:26můžu se zeptat co to vlastně ta stabilita je???

mam připojení 10 megabit... pokud uploaduju nebo stahuju soubor přes FTP nebo cokoliv jinyho tak mi to de konstantně těch 10 mega webobou odezvu když měřim tady tak to naměří 12-20ms ale tu stabilitu to naměří někdy 20% a někdy 90% tak co to vlastně je?

Stabilita ? Laicky bych to vysvětlil jako prostě jestli ti to jde pořád 1Omb/s. Prostě když během testu ti to půjde celou dobu 1omb/s budeš mít stabilitzu 100% (prakticky nemožné, ale je to nejlepší možnost). Pokud ti to ale během testu bude lítata, třeba i na jenom 5mb/s, tak stabilita bude třeba jenom 20% ciž je velmi málo.

od adam
moderátor

MaximCZ:29.03.2009 23:26můžu se zeptat co to vlastně ta stabilita je???

http://rychlost.cz/informace/princip/

Test stability vychazí z porovnání stahování nekolika stejných souborů dat. Porovná se nejhorší s nejlepším. Pokud tedy se testovaci soubor stáhne nejrychleji za 2 sekundy a nejpomaleji za 3 sekundy je vysledná stabilita rovna 66.7 procentum.

od maximcz

aha, myslel sem si to.... v tom případě se to asi moc měřit nedá... nebo ne moc přesně...jako když uploaduju někam něco nebo stahuju tak je to fakt stabilní...

od karlos

:29.03.2009 10:17Dobrý den,můžet mi někdo vysvětlit výsledky tohoto testu,jestli je dobrý nebo špatný.

130,30 kbit/s (16,29 kB/s)
Upload: 27,65 kbit/s (3,46 kB/s)

Web odezva: 57.8ms72ms124.3ms 2 velmi dobré

Stabilita: 15.2 %

Já tomu moc nerozumím,ale poslední dobou nám doma trvá hrozně dlouho než se načte stránka.Dříve to šlo velmi rychle,ale poslední cca dva měsíce je to bída někdy nenaběhne vůbec,nebo po dlouhém nabíhání to spadne.Když jsme volala poskytovatele tak nám vždy jen sdělí že dělají úpravy na vysílači.Když přejedu na prodejnu kde mám jiného poskytovatele internet jde bez chyby.Děkuji za vaše rady Jarka

Tak to je dost podobná rychlost jako u poskytovatele ufon fofr internet.

TZN.v celku slabé pokud máte např. tarif s označením 4 MB rychlostí a více, tak to se určitě obraďte na vašeho providera a nahlaste mu vaši slabou rychlost, aby stím začal něco dělat.

Jinak vás takhe okrádá pokud vám neposkytuje nějaké měsíční slevy s problémy rychlostí, atp.

Akorát, že máte dobrou odezvu webu takovou bych potřeboval alespoň. :?

Ne mít přes 150 ms nahoru jinak je to dost nestabilní připojení.

od mysteria

brianst:30.03.2009 15:13Tak to je dost podobná rychlost jako u poskytovatele ufon fofr internet.

TZN.v celku slabé pokud máte např. tarif s označením 4 MB rychlostí a více, tak to se určitě obraďte na vašeho providera a nahlaste mu vaši slabou rychlost, aby stím začal něco dělat.

Jinak vás takhe okrádá pokud vám neposkytuje nějaké měsíční slevy s problémy rychlostí, atp.

Akorát, že máte dobrou odezvu webu takovou bych potřeboval alespoň. :?

Ne mít přes 150 ms nahoru jinak je to dost nestabilní připojení.

Vy máte ping přes 150 ? Co máte za připojení ? To je nějak moc - já jsem náruživý hráč CSS, CoD2 atd. takže ping menší než 30 je pro mě samozřejmostí - na to že mám Wifi nikdy nemám ping větší jak 35 ! S pingem 150 bych se zbláznil a rušil bych smlouvu... :(

od karlos

Mysteria:30.03.2009 16:48Vy máte ping přes 150 ? Co máte za připojení ? To je nějak moc - já jsem náruživý hráč CSS, CoD2 atd. takže ping menší než 30 je pro mě samozřejmostí - na to že mám Wifi nikdy nemám ping větší jak 35 ! S pingem 150 bych se zbláznil a rušil bych smlouvu... :(

Ano moje řeč nejraději bych vypověděl smlouvu, ale moc lacině by mě to nevyšlo no hold smůla, že jsem si vybral takovéto nekvalitní připojení.

A co se týče hraní hrával jsem Counter-Strike Source ještě v té době to moje připojení od Ufona jelo tak nějak slibně přes 1,4 MB s pingy 70 MS a teď.

Bída utrpení už ani nehraju s takovíhlemi sk******** pingy to se teda nedá hrát.

Vždycky mě zabijou při střetu s nepřítelem, protože oni mě vidí o něco dříve než já je, tak ani nestačim zareágovat, poňevadž je v tu chvíli nevidím, ale oni mě už jo.

V pohodě si mě zamíří na hlavu a už je HeadShot fakt na nic připojení, jak jsem říkal ještě před rokem byla spokojenost maximální a teď je to bída a utrpení.

od tiliko

Dlouhodobě jsem připojen v Olomouci na Optinet.

http://rychlost.cz/rh/20091298132-a7e61a82ff.html

Jsem s připojením spokojen. Celá trasa až na bránu na 5 GHz.

od mysteria

Karlos:30.03.2009 17:50Ano moje řeč nejraději bych vypověděl smlouvu, ale moc lacině by mě to nevyšlo no hold smůla, že jsem si vybral takovéto nekvalitní připojení.

A co se týče hraní hrával jsem Counter-Strike Source ještě v té době to moje připojení od Ufona jelo tak nějak slibně přes 1,4 MB s pingy 70 MS a teď.

Bída utrpení už ani nehraju s takovíhlemi sk******** pingy to se teda nedá hrát.

Vždycky mě zabijou při střetu s nepřítelem, protože oni mě vidí o něco dříve než já je, tak ani nestačim zareágovat, poňevadž je v tu chvíli nevidím, ale oni mě už jo.

V pohodě si mě zamíří na hlavu a už je HeadShot fakt na nic připojení, jak jsem říkal ještě před rokem byla spokojenost maximální a teď je to bída a utrpení.

Hm tak to Vás lituju, protože vím jaké to je hrát CSS s velkým pingem. Jakmile je to už přes 100ms, tak už se to nedá hrát. Jinak Ufon je tom celkově špatně, má přetíženou sít a nemůže se divit, že sít pro cca 100 000 lidí, když má přes 250 000 zákazníků nestíhá stejné rychlosti jako za mlada.

PS: Kolik by vás stálo odstopupení od smlouvy ?

od karlos

Mysteria:01.04.2009 20:19Hm tak to Vás lituju, protože vím jaké to je hrát CSS s velkým pingem. Jakmile je to už přes 100ms, tak už se to nedá hrát. Jinak Ufon je tom celkově špatně, má přetíženou sít a nemůže se divit, že sít pro cca 100 000 lidí, když má přes 250 000 zákazníků nestíhá stejné rychlosti jako za mlada.

PS: Kolik by vás stálo odstopupení od smlouvy ?

Teď skutečně netuším, ale bylo by to asi přes 4000,-

Pokud někdo ví, jak je to přesně, tak mě kdyžtak poopravte.

od mysteria

Karlos:01.04.2009 21:23Teď skutečně netuším, ale bylo by to asi přes 4000,-

Pokud někdo ví, jak je to přesně, tak mě kdyžtak poopravte.

Tak to je nehorázné - a za co vlastně by si to ten Ufon účtoval ? To byste mu snad zaplatil na rok dopředu ne ? To je neuvěřitelný operátor, ještě že jsem ho odmítl.

A na jak dlouho máte smnlouvu ? Asi ji stejně jako většina neprodloužíte, že ?

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.