od dj-novys příspěvků: 3 IP: (zobrazit) | Cus,mam net od Jaronet LT a jsem spokojen,rychlost v pohode,pingy take,cena supr,jako mel jsem LTnet a nebyl jsem moc spokojeny,za to od jaronetLT nemam zadne problemy,zatim ani jeden vypadek,je skoda,ze zatim nemaji pokryti v Litomericich,ale okoli Litomeric maji,bydlim v Trebouticich a rikam,jsem spokojen.Jinak pokud by mel nekdo zajem,tak v techto lokalitach to zatim pry jde KAMÝK, MALÉ ŽERNOSEKY, LHOTKA, KNOBLOŽKA, VCHÝNICE, RADOSTICE, ČESKÉ KOPISTY, POČÁPLY, TRÁVČICE, NUČNIČKY, TŘEBOUTICE, KŘEŠICE, OKNA, NUČNICE, POHOŘANY A VRCHNÍ ČÁST ŽITENIC. Jinak tady mate na ne stranky,muzete se mrknout http://www.jaronetlt.cz/ Cus |
---|---|
od karlos příspěvků: 237 IP: (zobrazit) | Tak se pochlub nějakým výsledkem testů rychlosti. ,-) Pak možná budu nad tím přemýšlet jestli jít do toho či ne. |
---|---|
od dj-novys příspěvků: 3 IP: (zobrazit) | Rychlost připojení k internetu:2,17 Mbit/sRychlost stahování dat:277,8 kByte/sRychlost odezvy (ping):min 9,767 ms max 20,155 ms Rychlost připojení k internetu:1,728 Mbit/sRychlost stahování dat:221,2 kByte/sRychlost odezvy (ping):min 8,355 ms max 9,928 ms |
---|---|
od frantisek2 příspěvků: 2 IP: (zobrazit) | Mam chlape o dost lepsi v LTM a to dneska download asi malicko vazne :) |
---|---|
od karlos příspěvků: 237 IP: (zobrazit) | Takvýto velký Upload ??? To poskytuje normálně tvůj poskytovatel ? Nebo máš nějak poupraveného něco ve windowsu ? |
---|---|
od karlos příspěvků: 237 IP: (zobrazit) | JJ solidní rychlost mě by i taková stačila. I odezva je velice dobrá. Mimochodem o jaký typ připojení se jedná? |
---|---|