Rychlost.cz Fórum O rychlost.cz Diskuzní fórum vloženo pod doménu rychlost.cz

Diskuzní fórum vloženo pod doménu rychlost.cz

Diskuzní fórum vloženo pod doménu rychlost.cz

O rychlost.cz
Strana:1 2
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od adam
moderátor

Jste spokojeni s novinkou nebo naopak nespokojeni? Pomozte svýmy poznámkami a postřehy doladit toto fórum.

od adam
moderátor

..

od satoo
IP: (zobrazit)

<fieldset><legend>adam:02.01.2009 11:08</legend>..</fieldset>

Mnohem lepsi, spokojenost. Díky za tvou práci!

od adam
moderátor

<fieldset><legend>satoo:02.01.2009 11:31</legend>Mnohem lepsi, spokojenost. Díky za tvou práci!</fieldset>

Snad bude <b>vice</b> spokojenych uzivatelu.

od d3f3nd3r

<fieldset><legend>adam:21.07.2005 18:48</legend>Ja nevim, možná bude vědět někdo jiný :lol:</fieldset>

nebylo by spatny pokud by bylo videt kdo napsal posledni prispevek pripadne aby bylo videt pro registrovane kde maj nove prispevky jako tomu bylo u stareho fora

a jeste mozna s tim poslednim prispevkem by bylo dobry tlacitko skocit na posledni prispevek aby se nemuselo dycky listovat

od adam
moderátor

<fieldset><legend>d3f3nd3r:04.01.2009 20:49</legend>nebylo by spatny pokud by bylo videt kdo napsal posledni prispevek pripadne aby bylo videt pro registrovane kde maj nove prispevky jako tomu bylo u stareho fora

a jeste mozna s tim poslednim prispevkem by bylo dobry tlacitko skocit na posledni prispevek aby se nemuselo dycky listovat</fieldset>

Diky za navrh, pripravim to sem.

od adam
moderátor

Pridal sem par veci ohledne sledovani temat, casem to bude posilat volitelne emaily s upozornenim na nove reakce.

od adam
moderátor

Adam:05.01.2009 21:13Pridal sem par veci ohledne sledovani temat, casem to bude posilat volitelne emaily s upozornenim na nove reakce.

Pokus :)

od karlos

Nevím jak vy, ale co se týče této změny místo toho, aby to šlo k lepšímu, tak to jde pravě naopak !!!

Mam proto tyto důvody, proč bych neměl být spokojen s s velkými změnami na Foru rychlost.CZ.

Tak :

1.) Na doméně rychlost.cz se nemohu přihlásit ani na jeden z mích založených účtů a nový se mi také nedaří založit, a proč taky, když mam jich už pár. :twisted:

2.) Vložené fórum pod doménu rychlost.cz působí na mě dost frustrujícím dojmem a je více nepřehledné, než přehledné. :!:

3.) A kam se podělo započítávání počtu zhlednutí (Zobrazení) u jednotlivých sekcích témat ?

To tam také chybí :!:

A na závěr bych vám chtěl ještě připomenout pár věcí : pokud jste si mysleli, že forúm je na tom lepé právě, že není.

Teď to na mě působí, tak : velice slabým a nekvalitním vzhledem. Okolo vesele vyskakují různé reklamy a jiné informace, které určitě do fóra nepatří, a proto je fórum dost nepřehledné.

A když-li chcete změnu akceptovat a nadále ji ponechat pod domenou rychlost.cz, tak se alespoň zaměřte na další nedodělky, které jsem před tím uváděl a hlavně, aby se mohl přihlásit bez problému, každý a ne jenom ti co mají štěstí !

A skutečně vím, že když jste měli vaše fórum spojené s domenou http://www.pcforum.cz/

Tak bylo vše v naprostém pořádku nic tomu nechybělo, teď je to jeden velký chaos !!!

A rád bych přispěl svími názory na změny fóra na rychlost.cz , ale když to nefunguje jak má (hlavně se přihlásit).

Tak mi to nedává jinou možnost, než to řešit tady.

Doufám, že to dáte nějak dohromady...

Koukám, že vůbec někomu nevadí, že jsem tento topic už jednou zakládal na : http://www.pcforum.cz/viewtopic.php?f=2&amp;t=2094

již založeno 11.1.2009 a dnes je 18.1.2009 zatím bez reakce !!!Sláva že se mi to už podařilo....

od adam
moderátor

brianst:18.01.2009 21:50Koukám, že vůbec někomu nevadí, že jsem tento topic už jednou zakládal na : http://www.pcforum.cz/viewtopic.php?f=2&amp;t=2094

již založeno 11.1.2009 a dnes je 18.1.2009 zatím bez reakce !!!Sláva že se mi to už podařilo....

Duvod proc prevest forum zde bylo jasne, phpbb neni tak flexibilni a administrovatelne jako toto forum. Propojeni s rychlost.cz at uz s jednotlivymi poskytovateli pripojeni nebo dalsimi sekcemi tohoto webu bylo prakticky nemozne. Pokud se Vam nedarilo prihlasit stacilo jen napsat mejla a ja bych to napravil. Take tu existuje funkce zaslat heslo, ktera dle mych informaci funguje.

To ze na to nejsou zadne reakce na pcforum.cz, no to muze prece o necem svedcit, bud ze to lidem nevadi nebo ze to na tom pcforu ani nectou.

od karlos

Adam:18.01.2009 22:26Duvod proc prevest forum zde bylo jasne, phpbb neni tak flexibilni a administrovatelne jako toto forum. Propojeni s rychlost.cz at uz s jednotlivymi poskytovateli pripojeni nebo dalsimi sekcemi tohoto webu bylo prakticky nemozne. Pokud se Vam nedarilo prihlasit stacilo jen napsat mejla a ja bych to napravil. Take tu existuje funkce zaslat heslo, ktera dle mych informaci funguje.

To ze na to nejsou zadne reakce na pcforum.cz, no to muze prece o necem svedcit, bud ze to lidem nevadi nebo ze to na tom pcforu ani nectou.

Asi tak...

A jak bych mohl poslat email, když ho neznám!

A ty mé přihlašovací údaje z PCFORUM to mi tady nefunguje.

A budeš se nějak zabívat, těmi nedodělky co jsem před tím uváděl ???

Třeba když chci psát příspěvky, tak tam nejdou vkládat žádné obrázky nebo smajlíky.

A taky se nezobrazuje v kolonce uživatele počet příspěvků kolikrát už bylo přispěto zde na fóru.

A tak bych mohl pokračovat dál...

Takhle to fórum stále nevypadá dost kvalitně jako před tím takové nedodělané :(

od adam
moderátor

brianst:18.01.2009 23:49Asi tak...

A jak bych mohl poslat email, když ho neznám!

A ty mé přihlašovací údaje z PCFORUM to mi tady nefunguje.

A budeš se nějak zabívat, těmi nedodělky co jsem před tím uváděl ???

Třeba když chci psát příspěvky, tak tam nejdou vkládat žádné obrázky nebo smajlíky.

A taky se nezobrazuje v kolonce uživatele počet příspěvků kolikrát už bylo přispěto zde na fóru.

A tak bych mohl pokračovat dál...

Takhle to fórum stále nevypadá dost kvalitně jako před tím takové nedodělané :(

Heslo se nezasila dle emailu ale dle zadaneho prihlasovaciho jmena a to se nemeni.

Jo uz se na tom dela :)

od adam
moderátor

Nejaky pokusny prispevek :)

od adam
moderátor

Pridano vyhledavani.

od satoo

To, ze nejdou vkladat smajliky a jiny kraviny je jedine dobre. Tohle je solidni forum, a ne nejakej EMO bordel.

Strana:1 2

Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.