Rychlost.cz Fórum Všeobecná diskuze o různych typech připojení vesnice- téměř v lese, jaký net pořídit?

vesnice- téměř v lese, jaký net pořídit?

vesnice- téměř v lese, jaký net pořídit?

Všeobecná diskuze o různych typech připojení
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od gordonlord
IP: (zobrazit)

jaký internet pořídit?

zdravim! bydlíme na vesnici, daleko od lidí, kolem jen les a louky, a brácha si pořídil "fofr" internet od U-fona..antenu máme vystrčenou z okna, namířenou na vesnici, takže jakž takž signál je, ale modem blbne, sám od sebe se vypíná, takže není možné nic stahovat..je to prostě krám a budeme ho rušit, ale já internet potřebuju..mam pokojíček hned vedle, ale z okna vidim maximálně tak les. potřebuju poradit, jaký internetový připojení si pořídit, aby mi to tady u nás v prdelákově u lesa co nejlíp fungovalo a hlavně abych mohl co nejrychlejší rychlostí stahovat, je-li to vůbec možný. ..tak prosím o radu, jestli tomu někdo rozumíte, jakej interenet, jakýho provozovatele atd. pořídit??

od petr462

AHOJKY, žiji taktéž za vesnicí a "mam" slabý signál UFONA, cca 40-45% ale experimentoval jsem a nakonec mám signál 95-100%, jen jsem našel mýsto z trochu silnějším signálem, ale kolísavým, mam na tom místě kovový věšák a anténu jsem umístil na ní neb má v sobě magnet a je po problému, sám jsem se divil, mám ho tam už měsíc a pohoda i na hraní on-line her, mam modem mv 110l a usb prodloužení 4m, anténu z balení od modem tu malou

od petr462

jo a ještě k vypínání modemu mně se taky občas vypne ale je to vždy když ho 5-6 hodin nepoužívám, tedy nejsem na netu a spojení mám zaktivizované, ale pokud stahuji či listuji v netu nikdy se mi to nestalo.

od kaosboy

záleží jací poskytovatelé jsou pro danou lokalitu k dispozici , doporučil bych odkaz "najdi si připojení" na těchto stránkách

od adam
moderátor

Ono moc na vyber asi mit nebudete, pokud jste daleko od ustredny pro ADSL , zbyva uz jen wifi a pokud neni ani ta je posledni sanci je mobilni pripojeni typu ufon.

Jinak zkuste lepe specifikovat lokalitu.

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.