od mejsny příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | Ahojda, chci se Vás zeptat... zamrzá mi pc při hraní her... u všech třech, co momentálně hraju se mi to stalo.. dělá mi to tři dny... prostě upln ězmrzne, nejde nic jiného než tvrdý reset.... začalo to dělat z ničeho nic.... |
---|---|
od n3uro příspěvků: 18 IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Mejsny</legend>Ahojda, chci se Vás zeptat... zamrzá mi pc při hraní her... u všech třech, co momentálně hraju se mi to stalo.. dělá mi to tři dny... prostě upln ězmrzne, nejde nic jiného než tvrdý reset.... začalo to dělat z ničeho nic.... - Aktualizovat ovladače/drivery na veškerý možný hardware - Stáhnout si SpeedFan (třeba ze http://www.stahuj.cz ) a zkontrolovat teploty jestli nepřekračují meze - Otevřít case a důkladně pročistit, zkontrolovat funkčnost větráků, hlavně na zdroji a na grafice - Pokuď je některá komponenta přetaktovaná, zkusit podtatktovat na původní úroveň/frekvenci a zkusit - Máte na chipsetu pasivní chlazení (měděná, nebo jiná kostka) nebo aktivní chlazení (kostka s větráčkem)? |
---|---|