od smazáno IP: (zobrazit) | Ahojda nikdy jsem tu nebyl a proto se předem omlouvám pokud neudělám něco správně. Mam problém že mě nejde spustit ICQ a píše mě to aď to skusím později. Skusil jsem restart a komplet reinstal, ale když jsem to nakonec smazal všechno i s adresama a chci si založit noví účet tak mě to nehodí na tu přihlašovací stránku, ale napíše mě to že stránka je do časně nedostupná. Tak já nevím co stím potřebuji ICQ i k práci tak prosím poraďte Dík moc |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | jakého máš ICQ klienta ? |
---|---|
od hoz příspěvků: 1 IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Jakub</legend>Ahojda nikdy jsem tu nebyl a proto se předem omlouvám pokud neudělám něco správně. Mam problém že mě nejde spustit ICQ a píše mě to aď to skusím později. Skusil jsem restart a komplet reinstal, ale když jsem to nakonec smazal všechno i s adresama a chci si založit noví účet tak mě to nehodí na tu přihlašovací stránku, ale napíše mě to že stránka je do časně nedostupná. Tak já nevím co stím potřebuji ICQ i k práci tak prosím poraďte Dík moc </fieldset> Zkus nainstalovat QIP možná to půjde. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | mě včera a dneska taky nešel qip infium přihlásit na icq |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Jakub: ještě bych dodal, že pokud provozuješ ICQ pro komerční učely, tak je to proti licenčním podmínkám ICQ... A jakou verzí QIPa vám to nefunguje ? (btw: povužíváním QIPa taky porušujete podmínky ) A nebo máte sdílenou IP adresu a je hodně lidí připojených přes jednu IP na ICQ... |
---|---|