od smazáno IP: (zobrazit) | Dofám, že lidi které napadne CDMA si koupit nejříve naštudujou informace na webu. Doufám, že si přečtou v diskusních forech, jak jsme všichni spokojení. Mám hrůzu z toho, kolik lidí naletí na lživou reklamu a koupí si Eurotel data expres. Věřím, že Errortelu by vůbec nevadilo, že kdyby prodali dalších pár desítek tisíc modemů, že by se rychlost a síť úplně zpomalila. Snad potencionální zájemci pochopí, že tato služba je jen pro toho, kdo jinou možnost nemá, nebo musí být mobilní a to vše za předpokladu že má nekonečnou trpělivost, kutilské vlohy a železné nervy. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Pravda,a navíc mě chtely pak zažalovat že je obtěžuju telefonátama na bezplatnou linku a bloknuli mě 2 sim karty že jsem se tam pak už nedovolal na operátora.To jsou služby!!Ale já se nasral ještě víc a napsal jsem do Prahy přímo kde mě odepsaly po měsíci že jim to můžu vrátit na kterýkoliv jejich prodejně a nemusím platit.Poplatky vrátily.Ale co mě to dalo nerváků s blbou operátorkou na druhým konci telefonu která si mlela svoji naučenou písničku!! |
---|---|