Olomouc-Povel

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Poraďte mi prosím dobrého poskytovatele Wi-Fi nebo kabelovky v Olomouci v části Povel. Dík za typy.

od smazáno

Zkus KRI jede asi takhle

IP (host):194.212.22.2 (2.22.212.194.contactel.net)

datum a čas:20.12.2005 23:27
stahování:985.288 kbps (123.161 kB/s)
upload:235.848 kbps (29.481 kB/s)

web odezva:min:25.8ms průměr:49.9ms max:77.5ms

od smazáno

Nebo zkus Optinet, taky je dobrej.

od smazáno

nebo zkus ADSL taky jede dobře

od smazáno

Rozhodne nezkousej ERKOR (alias DDcosi)

od smazáno

mno myslim ze v tuto dobu <b>nema optinet konkurenci </b>a mohu vrele doporucit a to uz mam provideru v OL otestovanejch vic nez moc ;)

od smazáno

<fieldset><legend>olmik</legend>Poraďte mi prosím dobrého poskytovatele Wi-Fi nebo kabelovky v Olomouci v části Povel. Dík za typy.</fieldset>

Nejlepší je karneval. Mámho a nemůžu si na něj stěžovat. Pezotka@seznam.cz

od smazáno

Optinet mi podle místního grafu nepřijde být zrovna bomba.

Jaký má podmínky karneval , kolik to u nich běžně fičí?

od lada1

Mužu doporučit OPTINET 8)

IP (host):213.192.22.xxx (xxx-22.net.optinet.cz)

datum a čas:01.01.2006 03:23
stahování:702.392 kbps (87.799 kB/s)
upload:633.112 kbps (79.139 kB/s)

web odezva:min:18.6ms průměr:20.6ms max:21.9ms

od smazáno

tak karneval tu neni to vas zklamu optinet zase nema nijak zvlast bombastickej cenik no co rikate na kri jede porad dobre? sem zvedavej jestli to vydrzi i kdyz se tam nahrne vic lidi 8)

od Jirka8483

můžete také sdělit ostatním, proč právě jeho ? -Nabízí : co/za kolik/s jakou spolehlivostí atd. Jinak jsem na Tržnici V Olomouci, kde seženu vdy vše, jenom ne to co je dobré a lepší. Díky za všechny dotazující - Pěkný 1M a více net.

od smazáno

se tu tak koukam na ty vase statistiky ... ale nepisete za kolik mesicne ... hmmm ? :D ja nechci platit 1000+Kc za net :)

od smazáno

Tak Optinet má nové ceny a rychlosti http://forum.optinet.cz/viewtopic.php?t=422

Tady si určitě vybere každý, ceny již od 179,- Kč měsíčně :), myslím si že bezkonkurenční a za 499,- je megabit ......

od smazáno

<fieldset><legend>:03.03.2006 08:46</legend>Tak Optinet má nové ceny a rychlosti http://forum.optinet.cz/viewtopic.php?t=422

Tady si určitě vybere každý, ceny již od 179,- Kč měsíčně :), myslím si že bezkonkurenční a za 499,- je megabit ......</fieldset>

Optinet bych nikomu nikdy nedoporucil, podivejte se na jejich forum na sekci technicke problemy... Toto je podle vas kvalitni poskytovatel? Jejich odpovedi na stiznosti mi pripadaji jako by to psalo nejake 5-ti lete dite. Po 2 mesicich jsem od nich musel prejit k jinemu poskytovateli a takove tahanice o rocni predplatne, ktere jsem blahove zaplatil jste jeste nezazili. Nyní mam ERKOR a za 4 mesice absolutne zadny vypadek, rychlost stabilne 1,9mb za 322kc ping maximalně 30 a to opravdu jen ojedinele...

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.