od smazáno IP: (zobrazit) | Test mi naměřil rychlost downloadu asi 3,5 Mb (což +- chápu ,měla bych mít připojení 4 MB), ale rychlost uploadu 175 kB! - to proč? ptám se čistě laicky proč je taková nízká rychlost pro odesílání? předpokládám že to má vliv např. na hraní her na netu Díky |
---|---|
od adam moderátor | Podle IP adresy predpokladam ze mate ADSL, to se vyznacuje tim ze download je vyrazne vyssi nez upload. Pokud jak pisete mate 4Mbit a jedna se o ADSL mate nominalni upload cca 256kbits. http://www.cz.o2.com/osobni/cz/internet_a_email/vysokorychlostni_pripojeni/internet_a_email-vysokorychlostni_pripojeni-internet_adsl_4096.html O2 Internet ADSL 4096 Maximální rychlost přenosu dat směrem k uživateli 4096 kb/s Maximální rychlost přenosu dat směrem od uživatele 256 kb/s |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Ten istý problém mám aj ja. Rýchlosť som si dal zvýšiť tak že stahovanie má ísť rýchlosťou 4096 Kbit/s a tahá max. 500kb/s. Upload má byť 1024 Kbit/s a je to úbohých 60kb/s DPČ. To samotný net stojí za hovno alebo mám problém ja |
---|---|
od drobecek příspěvků: 8 IP: (zobrazit) | Pozor nepleťte si <b><span style="color:#0040FF">"kbit/s"</span></b> a <b><span style="color:#FF0000">"kB/s"</span> </b>to sou rozdílné hodnoty !!! příklad: <b>Download:</b> <b><span style="color:#0040FF">7 672,89 kbit/s</span></b> = <b><span style="color:#FF0000">959,11 kB/s</span></b> tzn.cca <b>(0,96MB/s)</b> <b>Upload:</b> <b><span style="color:#0040FF">431,40 kbit/s</span></b> = <b><span style="color:#FF0000">53,93 kB/s</span></b> tzn.cca <b>(0,054MB/s)</b> |
---|---|