Rychlost.cz Fórum Síťový software WinFast PVR

WinFast PVR

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od joke90
příspěvků: 1
IP: (zobrazit)

Zdarec. Koupil jsem si televizní kartu, nainstaloval přiložený software WinFast PVR, instalace v pořádku. Obraz také jde, ale nejde mi zvuk. POkoušel jsem se nějak zvuk nastavit, ale prostě nejde. Nevíte, co s tím? Díky za každou odpověď!

 
od smazáno
IP: (zobrazit)

Já jsem tento typ tv sice neměl ve vlastnictví, ale jenom zapůjčený asi na 2 dny tak nějakou zkušenost jsem tedy získal.

Pak mi asi po 4 dnech přišla nová TV karta typu:MSI TV@Nywhere A/D v 1.1 celkem slušný model u něj jsem už zustal před tím jsem vystřídal asi 3 tv karty , které mi moc nevyhovovali. No nic.

Teď k vašemu problému na vašem místě bych zkontroloval nastavení zvuku a nastavil bych na hodnoty typu AUX či STEREO MIXERU jiné hodnoty např:CD PLAYER a pod... by měli být nefunkční záleží na zvukové kartě takto by to mělo jít na integrovaných zvukových kartách možná i na těch PCI jenom si to chce pohrát s nastavením určitě nebude trvat dlouho a dostanete se na správné hodnoty, které vám jistě budou vyhovovat

přeji hodně zdaru

 
od psp822
příspěvků: 396
IP: (zobrazit)

pokud obraz de ale zvuk šumí tak skuste písmenka myslím že N se to přeplo nebo C nejsem si jistý je to kodovánim zvuku

I takhle může frčet NET doma :) = http://rychlost.cz/rs/201649111354.png
 
od warman
příspěvků: 1 098
IP: (zobrazit)

Predpokladam, ze se jedna o analagovy signal (jinak by problem se zvukem nemel byt). Presne jak napsal PSP822, zkusit prepnout, ale pouze jesli to sumi (Neni to jinym modulovanim ci kodovanim zvuku, ale pouze rozestupem frekvence od tv signalu(na toto jsou 2 normy)). Ale i tak, dle me by to melo nastavit automaticky. A nebo taky muze byt problem v ovladani hlasitosti (nevim jesli je to tak reseny, ale treba ta tv karta se da pres toto zesilit ci zeslabit)

A nevim proc reaguji na rok a pul starej dotaz....

 
od cstanley
příspěvků: 1
IP: (zobrazit)

Taky jsem pořídil do PC WinFast Dongle Gold a vše běhalo tak 3 měsíce bez problémů.

Potom najednou zmizely všechny stanice( nevím proč,ale nikdo z uživatelů počítače o ničem nevěděl ), a další vyhledávání již žádné stanice nenalezlo. Zkusil jsem novou instalaci, ale nic nepomohlo. Při připojení karty k notebooku vše funguje.

Za každou radu díky.

 
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.