Rychlost.cz Fórum Doporučení připojeni v ....... Pripojeni ve Vyskove Osvobozeni

Pripojeni ve Vyskove Osvobozeni

Pripojeni ve Vyskove Osvobozeni

Doporučení připojeni v .......
Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.
od smazáno
IP: (zobrazit)

Zdravim do Vyskova,

budu se v lete stehovat do Vyskova na sidliste Osvobozeni. Nemate nejaky typ na poskytovatele. Dival jsem se na

AC Vyskov a Infos Art. Podle WEBu se Infos zda o neco lepsi. Nemate nekdo zkusenost jaka je realita. Dik za kazdy nazor

od smazáno

Jasně doporučuju Infos optiku, je fakt SUPER !. Ping pod 5 ms na nix.cz , stabilních 10 Mbps a večer jsem se dostal až na 15 Mega !!! S kámošem z vedlejsího baráku jedu naplno 100 Mb ). Veřejnou IP mi dali zadara stačí požádat. Dřív jsem byl u AC, platil jsem 3x tolik za 3x pomalejsi net. AC je ted totalne OUT

Nějak jsem se rozkecal....

od thomick

Jasně,

pokud mám poradit tak rozhodně Infos!!! Rychlejší net za míň peněz. Přešel jsem od acvyskov(kvůli nespokojenosti), takže mám navíc 3 měsíce zadara a potom budu platit 390-, mesíčně. 10M download, 5M upload a v noci jak už bylo řečeno 15M . Takže běž do toho

od thomick

Zdravím,

vytvořil jsem stránku pro všechny uživatele Infosu, zatím se to teprve rozjíždí, takže mrkněte sem a když tak přidejte nějaké nápady. http://infosvyskov.blogspot.com/

Toto téma je zamknuto, nelze do něj přidávat reakce.
Můžete založit nové téma.