od smazáno IP: (zobrazit) | Mám internet - wifi. Na půde AP z něho jde kabel k anténě a další kabel z něho k mému pc. Chci na internet připojit další pc tak aby najednou běžel internet na obou pc. Poraďte mi někdo jako , jsem úplná laik. Moc díky! |
---|---|
od macafcb příspěvků: 11 IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Kulisek</legend>Mám internet - wifi. Na půde AP z něho jde kabel k anténě a další kabel z něho k mému pc. Chci na internet připojit další pc tak aby najednou běžel internet na obou pc. Poraďte mi někdo jako , jsem úplná laik. Moc díky!</fieldset> musíš si koupit wifi router, je to takový modem z více ethernetovýma výstupama a tudíž na ně můžes dát více zařízení |
---|---|
od macafcb příspěvků: 11 IP: (zobrazit) | <fieldset><legend>Kulisek</legend>Mám internet - wifi. Na půde AP z něho jde kabel k anténě a další kabel z něho k mému pc. Chci na internet připojit další pc tak aby najednou běžel internet na obou pc. Poraďte mi někdo jako , jsem úplná laik. Moc díky!</fieldset> a jaky router bych vám mohl doporučit? kupte si tento jdou na něj zapojit až 4 počítače http://www.cdr-shop1.cz/detail/ovislink-ip-1000r-4port-nat-router-firewall/ |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Díky! |
---|---|