od smazáno IP: (zobrazit) | Mám jeden zcela laický dotaz: mám notebook s interní wifi kartou, přístupový bod je vzdálený cca 150 m, připojit se mi podaří jen pokud s notebookem stojím u okna. Jak co nejjednodušeji vylepšit sílu signálu? Lze přímo k notebooku připojit nějakou externí wifi anténu (jakou)? Nebo jak jinak? Díky za radu, vůbec se v těch routerech, USB adaptérech a PC kartách neorientuju, žádnou vlastní wifi síť vytvářet nechci. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Nejjednodussi a nejlevnejsi je koupit USB Wifi adapter + 5m USB prodluzku a pripevnit/povesit jej nekde k oknu. Vse ostatni je vyrazne drazsi. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | Doporučil bych spíše udělat mini síť s wa2204A, ale jinak usb adaptér Asus WL-161 mám k mání a určitě by jsme se domluvili. Občas na něm funguji i s tou prodlužovačkou. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | koupil bych, kdyych k tomu dostal instrukce, jak s Avonetem, lokalita atp. |
---|---|
od smazáno IP: (zobrazit) | cuuuste borci maaam ten isty probleeem tak co pomoze to alebo sa to ani neoplatii ? |
---|---|